- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HollyBoni #58 üzenetére
A Fotoplus a magyar kereskedője. Oda lehet, hogy jött.
Ez egy átlaggép, messze nem K-5. Csak a neve hasonló. A BSI-CMOS ellenben jó fényerős benne. De abszolut nem nagy szám. Videót jól vesz fel..
Ha annyi az ára, ami ott volt - az jó! Hasonlítsd össze a Fujifilm gépekkel!
Talán az angol dpreview.com-on lesz videó, vagy tube.?
-
Nem is lehet még kapni az eu-ban!!!
-
A marketing nem izlésficamos folyamat, hanem tudatos tervezés. /Persze azért vannak kivételek/
Említetted - a K-5 igen szép gép volt. Ez számomra sem vitatható /Főleg, hogy egy az egy volt a kaszni a K-7-el...
/.
Szerintem jó döntés volt a csonka kínálatot befoltozni egy /azaz egy/ géppel.
Az is jó, hogy sokkal modernebb belül, mint a sok éves előd.
Az pedig pláne jó, hogy házon belül hasonlít egy pedigrés elődre.Lesz még ez jobb is!
-
Az X 90 igen gyalázatos képet csinált.
Az X-5 már BSI Cmos. Tehát eleve érzékenyebb. Jó lesz az.Maga a gép nem egy nagy szám. Van manuális módja is korlátozottan - tehát sokaknak jó lesz.
Részemről a véleményem: Nem ártott kihozni ezt a cuccost, mert "máshol" igen divatos a termékkategória.
Magyarországot most hagyjuk ki, mert sok termékforgalmazónál NINCS rajta európa térképén. /Románia és Bulgária bezzeg igen./Nekem volt anno pentax kompaktom és van SLR-em. Nem vennék mást. /Miért is vennék mást a halom obim mellé??/
Ez a cucc jól néz ki, érdekődő ismerőseim felkapták a fejüket rá, de én nem pályázom rá.
Nekem ez a tudás kicsike. -
Nem mondom, hogy pentax-függő vagyok /de, igen!/..
Ez a gép is kinéztével mellbevágott.
Frankó!!!.... Volt addig, míg meg nem néztem a specifikációt...Az időzített felvétel nekem kellene - de ebben nincs benne. /Még az N8-ra is heggeszthető!!!/
Azért annak örülök, hogy a rosz emlékű, rosz képű X-70 és X-90 után egy nóóóórmális gép is kijött tölük. Ár-értékben nem lesz rosz itthon!
Majd már megveszi!
Addig is! Várjuk a Kölni Photokinát ősszel! Érkezik a K-5 utódja FF szenzorral, ha igaz lesz.
/Reméljük igaz lesz./
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest