Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Én véleményem.Nem lehet?
Nem mondtam hogy aki logikusan gondolkodik ezt ne venné bele, de egyet biztos lehet állítani :jól fogy a gs3.Akkor már egész más a helyzet a nagy mérettel való gond miatt."mindkét os jó" leírtam a zárójelben. Ez alatt azt gondolom hogy az ios ugyanúgy megállja a helyét, tehát nem csak menözni lehet vele.
Mér nektek meg mindig az az android népszerüség magyarázata hogy müanyag egy csomó android, mégis fogynak jobban mint az iphone 5(kivéve persze USA), és nekem 0.0 gondom van vele.Nem is használtam még fém telót.
Nameg pont ilyenek az android akadozik,2 percenként bezár állítások is. nem? De.
(És mindkét oldal az igazságból indul ki amit eltúloz aztán)
Csakhogy tudomásodra hozzam hogy nem komoly az, odabiggyesztem gondolatban amellé a facebook mellé: -
blade zte
őstag
válasz
Gadgetfan_ #469 üzenetére
Az zte blade, az iphone meg egy 7x drágább telefon.Azon az áron ez érte meg.ennyi.Nameg 36E forint volt.Az általad írt 10E az tényleg a szakmunkás szint tud lenni.
De ebben igenis van azért igazság.Aki nö például, az megveszi, és ha fiatal akkor szinte pont ez a 4 tulajdonság korrekten illik rá.Egyfolytában fényképet akarnak ezek... .Ha megnzed a telóját amikor használja, kevés kivétel van amikor nem a facebook chatet látod, hanem akár egy angry birds-et.(ezt amúgy inkább parodizálás miatt, mint tények alapján mondtam, ezért igaz csak tini csajokra
)
De aki okos az gs3-at, aki menö(próbálna lenni) az iphone 5-öt.Mindig van egy logikus és egy hype alapon eladott készülék.Lehet hogy nagyrészt egyenlöek, de aki logikus nagy eséllyel választ, mégha csak kicsit jobb is, a nagyobb felbontás illetve a 4mag miatt gs3-at. Aki iphonet használt meg hisz az "android egy laggos kacat" beszólásoknak, avagy kezdte egy még tényleg akadozó gs minivel mobil pályafutását.(de egyik OS sem rossz a félreértések elkerülése végett)
-
blade zte
őstag
Hát igen a használóköre nagyon gyakran a bulizó,menözö réteg.4dolog semmi több:
1.facebookoznak
2.képet készítenek facebookra
3.angry birdset/farmvillet tolják, hogy facebookra kiírják az eredményt.(lassan konzolszintü grafikájú játékokra használni a hatalmas teljesítményt ugyan már)
4.mondják hogy ilyen telójuk vanNa de azért az is beletartozik hogy androidnál meg ösztönözve vannak hogy megismerkedjenek az ilyennel hogy armv6-7 kompatibilitás, ram mennyiség, ppi érték, hogy jó választást tegyenek, avagy tudják rootnál mekkora teljesítményt hozhatnak ki telójukból.Nameg rootolni én is szeretek
(iphone közösség root helyett ink az új teló vásárlását támogatja.)
Vagyis szerintem részben azon is múlik:
1.sok a pénzed, veszed a legjobban hirdetettet/legdrágábbat(ami még nem luxusphone), az iphonet, és nem akarsz vele szöszmötölni, csak eldicsekedsz vele, és facebook az egyetlen installált program onnantól kezdve, kamerával egybekötve.Csak használni akarod kész.
2.Veszel droidot, jól átgondolod melyik éri meg, már ismered azt hogy melyik gpu hány maggal szerez hány pontot quadranton overclockolva.Megkapod, próbálod megmérni a végleteit teljesítményben ha már a legjobban megfelelöt választottad.Itt logikusan tudod mi kell az OS-ben, nem megszokásból. -
blade zte
őstag
Váó 2 éves elöfizetéssel 20-ezer forintot spórolsz.Hihhetetlen akció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest