- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
blade zte #473 üzenetére
Több mint 200 millió iPhone pöröghet kint a nagyvilágban. Szerinted hány százalék lehet az általad leírt típus? 2-3%? Ha sokat mondok. Én speciel egy ilyet sem ismerek. 40 elmúltam, a környezetemben van kb. 20 iPhone-os akiket így-úgy jobban ismerek. Most ez alapján kijelenthetném magabiztosan, hogy iPhone-t zömével 30-40 körüli orvosok, reklámszakmában, közigazgatásban, de jellemzően irodában dolgozó, nemdohányzó, közép és felsőfokú végzettségű emberek használnak. Nekem ez a tapasztalatom, tehát biztos így van!
-
Tibee86
nagyúr
válasz
blade zte #473 üzenetére
"De aki okos az gs3-at, aki menö(próbálna lenni) az iphone 5-öt."
Már nagyon vártam ezt...
Az gondolom meg se fordul a fejedben, hogy nagyon sok embernek kényelmetlen egy 4,8as telefon? Vagy esetleg, hogy az iOS miatt is mondjuk az iPhone-t választja? Esetleg mert nem szeretne műanyag telefont? Bocsánat, polikarbonát...
Elég durva ilyen szinten általánosítani szerintem, de hát megtudhattuk, hogy szerinted csak azért van valakinek iPhone-ja, hogy menőzni tudjon. Az a baj ezzel, hogy régen vicces, ha valaki egy telefonnal akar menőzni, de már megszokhattuk a droidfanoktól, hogy ez a magyarázat az iPhone sikerére..
Egyébként az S3 tulajok mit csinálnak a telefonon? Mert ugye azt megtudhattuk tőled, hogy az iPhone tulajok csak facebook-oznak. -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
blade zte #465 üzenetére
"Hát igen a használóköre nagyon gyakran a bulizó,menözö réteg.4dolog semmi több:
1.facebookoznak
2.képet készítenek facebookra
3.angry birdset/farmvillet tolják, hogy facebookra kiírják az eredményt.(lassan konzolszintü grafikájú játékokra használni a hatalmas teljesítményt ugyan már )
4.mondják hogy ilyen telójuk van"Ennek kb. annyi értelme, van mintha azt állítanám, hogy a ZTE balde-et használók köre, zömében pénztelen szakmunkásképzős tinik, vagy munkanélküliek, akik ugyan menőzni szeretnének valami "odanyúlós" okostelefonnal, de rendes andrioidosra nem futja a napi tíz sör mellett, csak egy 10E forintos ZTE blade-re.
Ez a nagy baj az előítéletekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest