- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
új építésnél 70% a tervezésen múlik, a kivitelezés nagyrésze rabszolgamunka kb
csak hát ugye jól kell csinálni azt is..
az eddigi kedvencem egy félbehagyott építkezés volt, ahonnan leléptek a villanyszerelők félbehagyva a munkájukat, az elosztótábla ott csüngött bekötetlenül
, igenám, csak közben a tulaj már készen akarta látni a házát, így a festés, burkolás stb munkákkal szépen tovább haladtak
utána talált meg engem, kb fél évvel azután hogy lelépett a brigád, előttem is talált már szerelőket, vagy 6-7 csapatot biztos, csak azok nem vállalták el a munkát mikor meglátták miről van szó
aztán néha még én is megbántam... de már legalább kész van
egyébként a topikhoz is hozzászólva végre
nem fogom leírni mivel foglalkozik az ürge mert túl könnyen azonosítható lenne
, maradjunk annyiban, hogy takaros kis házikóról van szó, és nem éppen Trabanttal fog a garázsban parkolni
de ez az ember meg is dolgozik napi szinten a "kis" vagyonáért, nem csalással szerezte amije van, és nem is irigyelném el tőle
simán olyan nagyságrendről beszélünk, mint amiről a témaindító postban szó van
ezért "kardoskodok" itt, nem mindenki lop/csal/hazudik akinek ennyije van
-
hNp88
aktív tag
akkor az tényleg jó haver lehet, legtöbben nem nyúlnak hozzá úgy, hogy más is dolgozik rajta
én pl. azon kevesek közé tartozok, aki bevállalok más által félbehagyott munkákat, meg meglévő hálózaton új kiállás létesítését/hibakeresést újravezetékelés nélkül (lakosságiról beszélünk, és persze amennyiben a műszaki feltételek adottak)
nem nagyon szokták szeretni az ilyeneket
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest