- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hNp88
aktív tag
válasz
Hieronymus #43 üzenetére
amúgy is annak tekintem magam
súlyosbító körülmény vagy sem, ha valaki emiatt hal meg, az b.hatja. és az esély ugye megvan rá.
megmondom őszintén nem szoktam statisztikákat bújni.
csak a nem kicsit elfogult nézőpontomat írtam le, hátha lesz valaki, aki egyetért.
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr #38 üzenetére
bár én elfogult vagyok (sohasem fogyasztok alkoholt, semennyit, semmilyet), így véleményem sem mérvadó (amúgy sem), de nagyon nem örülök annak, hogy van egyáltalán megengedett szint. aki vezet, bármit, az ne "igyon".
természetesen nem ellened mondom ezt, hanem általánosságban
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr #28 üzenetére
én vidékről írok, azért olyan nagyon sok drága autót itt nem látok, köcsög módjára vezetőt annál többet.
ahogy te is írtad, sajnos mentalitásban (sem) leszünk soha osztrákok, németek, vagy lehetne ide írni bármelyik(?) nyugatabbi népet
-
hNp88
aktív tag
ja, lehet, hogy a benzinár növekedésével csökkent a kajapénz...
"és még ha valakinek kevés a pénze és sok a nyűgje, az sem ok arra, hogy agrasszív, szabályokat felrúgó módon közlekedjen, akármivel."
mint ahogy arra se, hogy köcsögösködjön mással, bármilyen téren, csak nem jellemző, hogy ezt mindenki végiggondolná-felfogná...
-
hNp88
aktív tag
válasz
Runner_fxr #20 üzenetére
"Ez egy olyan dolog amit tényleg nem lehet például az anyagi helyzetre fogni, hogy mert külföldön jó lét van, ez nem azon múlik, hogy kinek mennyi a fizetése pl, ez szimplán intelligencia kérdése, az meg itt kevés van, akár autós nézünk, akár kerékpárost."
azért ezzel annyiban vitatkoznék, hogy az alacsonyabb életszínvonal miatt nyilván feszültebbek, idegesebbek is az emberek, ezért rohan mindenki a dolga után, ezért bunkók egymással (is) a közlekedés résztvevői (is)
amúgy totál egyetértek veled
-
hNp88
aktív tag
szokásos autós bullshit, még ha vannak jogos pontjai is
remélem még megérem, hogy elfogyjon az olaj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Nyaralás topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest