- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ha gyümölcsöt eszel, azzal is a gépjármű vezetés esetén megengedett alkoholszínt fölé kerülhetsz.
Ezért közveszélyes közlekedőnek tekintheted magad.De félre a viccel.
A megengedett alkoholszint alatt elkövetett szabálytalanság/baleset esetében, súlyosbító körülmény az alkoholfogyasztás, attól függetlenül, hogy önmagában még nem szabálysértés.Nézd meg a baleseti statisztikákat, mondjuk a német-magyar viszonylatban. Fizetek egy sört, ha a teljes tilalom okán, a magyar statisztika jobb lenne a németnél, ahol egy sör még belefér a vezetésbe.
-
Dilikutya
félisten
Szőke picsa tapsolva, tátogva (gondolom karaokizta a rádiót) gurul végig Szolnok főútján a Chrysler C300-al, az csak intelligencia probléma, nem megélhetési.
Politikai korrektség: ugyanezen főúton előfordulnak kerékpárosok is, holott konkrétan ott nem is közlekedhetnének. Igaz, kerékpárút ott nincs, csak a járda, bár ott konkrétan elég széles, sőt még kétsávos szakasz is van, a sarkon meg már van keresztben kerékpárút. -
Ebben van igazság, azonban azért nem gondolnám, hogy ez számottevő a közlekedésben, mivel rengeteg drága autóval közlekedő embert látok hazánkban, akiknek nyilván nincsenek anyagi gondjai, még is paraszt.
Egyébként sokat voltam Ausztriában, bringázni meg munka miatt is és megdöbbentő a különbség. A legfeltűnőbb talán az, hogy senki nem siet sehova, se autóval, se motorral, se kerékpárral, se gyalog.Doze: Én elhiszem, hogy a Román/Bolgár/Szlovák közlekedés rosszabb, de ez engem itt nem vigasztal, mivel a miénk is primitív. Ráadásul a szlovák rendszámos autók többnyire mind Magyar tulajdonban vannak, az csak egy simli, hogy kikerüljenek adókat, jellemzően igen drága autókon látni olyat.
Nem mondom, hogy semmiben nincs igazad, valóban nem ártana valami komolyabb szabályozás a kerékpárosoknak is, kresz tanfolyam, vagy akár kerékpár kezelési ismeretek. Ettől függetlenül nekem az a véleményem, hogy ahelyett, hogy mindenki a másikra mutogat előbb a maga háza táján sepregessen. El kéne kezdeni betartani a szabályokat, autósnak és bringásnak is. Én sokat bringázom egyébként városban, bevallom én is szabálytalankodtam sokszor, piroson bizony mentem már át. Aztán átgondoltam a dolgot és arra jutottam, nincs jogalapom egy autóst se szidni ameddig én is sz@rok a szabályokra, így hát rávettem magam, hogy betartom, igen is megállok a lámpáknál, betartom a szabályokat. Csak így lehet, máskülönben fröcsöghetek a vakvilágba. -
Dr. Oid
aktív tag
ez az életszínvonal dolog nekem olyan furcsa. nem igazán látok kevesebb autót például az utakon, mióta drága a benzin és kevés a pénze a zembereknek. de ez persze szubjektív.
és még ha valakinek kevés a pénze és sok a nyűgje, az sem ok arra, hogy agrasszív, szabályokat felrúgó módon közlekedjen, akármivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest