- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Persze, a "kedves" vezetők elvannak, mert semmit nem csinálnak, a többi meg vígan dalolva (miközben nem is ez a feladata) fogja magát és mennyen segíteni.
Már többször leírtam: akkor minek katasztrófavédelem? hmmm minkek? hogy megszervezzék az önkéntes "sereget" ha baj van?, de még azt sem tudják normálisan.
Ennyi erővel oszlassák fel az egészet, majd lesz önkéntes katasztrófavédelem, meg önkéntes tűzoltóság, meg önkéntes mentők.
De akkor nem kérek sem az áfából, sem a biszbasz adókból.
Voltam önkéntes én is vöröskeresztnél, ott is hagytam a picsába. Mert a befolyt összeg kb 20% ment el valós segítségnyújtásra. A többi a fenntartásra, a megyei elnök benzinjére, meg a továbbképzésekre ment el.... mind ezt úgy hogy az elsősegély tanfolyamot autósoknak nálunk volt kötelező megcsinálni.... én meg kuncsorogjak az éhező gyerekeknek, mikor soha nem arra ment a pénz....
Ja meg voltam ingyen f*szt lóbálni a balcsin "konferencián", az éhező gyerekek pénzéből.
-
Dany007
veterán
Akkor tehát egyetértünk.
Konkrétan nem a felmentésről írtam, csakhogy miért nem tetszik a dolog. Mégpedig azért, mert "Másvalaki idült balf@szsága" helyzet áll fenn. Ennyi.Egyébként az biztos, hogy sok pestivel ellentétben én nem az ablakból nézném az árvízi védekezést ha épp ott akarna kiönteni a közelemben. Mert sajnos a híradásokból ez is jól látszott, amíg szenvedtek a parton, az ablakok megteltek bámészkodókkal... miközben a többiek lehet épp az ő lakását védték meg az árvíztől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Ezért utálod a Bluetooth-t, ha egyszerre több eszközt használsz
- Home server / házi szerver építése
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest