- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Persze, a "kedves" vezetők elvannak, mert semmit nem csinálnak, a többi meg vígan dalolva (miközben nem is ez a feladata) fogja magát és mennyen segíteni.
Már többször leírtam: akkor minek katasztrófavédelem? hmmm minkek? hogy megszervezzék az önkéntes "sereget" ha baj van?, de még azt sem tudják normálisan.
Ennyi erővel oszlassák fel az egészet, majd lesz önkéntes katasztrófavédelem, meg önkéntes tűzoltóság, meg önkéntes mentők.
De akkor nem kérek sem az áfából, sem a biszbasz adókból.
Voltam önkéntes én is vöröskeresztnél, ott is hagytam a picsába. Mert a befolyt összeg kb 20% ment el valós segítségnyújtásra. A többi a fenntartásra, a megyei elnök benzinjére, meg a továbbképzésekre ment el.... mind ezt úgy hogy az elsősegély tanfolyamot autósoknak nálunk volt kötelező megcsinálni.... én meg kuncsorogjak az éhező gyerekeknek, mikor soha nem arra ment a pénz....
Ja meg voltam ingyen f*szt lóbálni a balcsin "konferencián", az éhező gyerekek pénzéből.
-
Dany007
veterán
Akkor tehát egyetértünk.
Konkrétan nem a felmentésről írtam, csakhogy miért nem tetszik a dolog. Mégpedig azért, mert "Másvalaki idült balf@szsága" helyzet áll fenn. Ennyi.Egyébként az biztos, hogy sok pestivel ellentétben én nem az ablakból nézném az árvízi védekezést ha épp ott akarna kiönteni a közelemben. Mert sajnos a híradásokból ez is jól látszott, amíg szenvedtek a parton, az ablakok megteltek bámészkodókkal... miközben a többiek lehet épp az ő lakását védték meg az árvíztől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Nintendo Switch 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo IV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7450 ,14" érintőkijelző,Intel Ultra 5 135U,16GB RAM ,256GB SSD ,magyar ,gar 2027.08.02
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen5 ,14" ,Intel Ultra 5 125U ,16GB RAM ,512GB SSD ,gyári garancia 2028.01.30
- Dell Latitude 7650 ,16" ,Intel Ultra 7 165U ,16GB RAM ,512GB SSD ,ujjlenyomat-olvasó ,2 év garancia
- Google Pixel 10 Pro XL bontatlanul eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest