- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
Persze, a "kedves" vezetők elvannak, mert semmit nem csinálnak, a többi meg vígan dalolva (miközben nem is ez a feladata) fogja magát és mennyen segíteni.
Már többször leírtam: akkor minek katasztrófavédelem? hmmm minkek? hogy megszervezzék az önkéntes "sereget" ha baj van?, de még azt sem tudják normálisan.
Ennyi erővel oszlassák fel az egészet, majd lesz önkéntes katasztrófavédelem, meg önkéntes tűzoltóság, meg önkéntes mentők.
De akkor nem kérek sem az áfából, sem a biszbasz adókból.
Voltam önkéntes én is vöröskeresztnél, ott is hagytam a picsába. Mert a befolyt összeg kb 20% ment el valós segítségnyújtásra. A többi a fenntartásra, a megyei elnök benzinjére, meg a továbbképzésekre ment el.... mind ezt úgy hogy az elsősegély tanfolyamot autósoknak nálunk volt kötelező megcsinálni.... én meg kuncsorogjak az éhező gyerekeknek, mikor soha nem arra ment a pénz....
Ja meg voltam ingyen f*szt lóbálni a balcsin "konferencián", az éhező gyerekek pénzéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest