- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UTommyboy
újonc
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Ha valaki tudja, hogy lehet megoldani hogy a teljes telefon memóriát belső tárhelyként használja, azt nagyon megköszönném, ha leírná. Át lehet valahogy particionálni? Jelenleg az az 1 GB baromi kevés a programtelepítésekhez. Az SD-re átpakolás után is marad cucc a belső tárhelyen és emiatt rohadt gyorsan tele. Még frissíteni sem tud progikat, mert "nincs elég hely" (Android 5.0 Lollipop)Köszi a segítséget!
Aki még gondolkodik a megvásárlásán:
- Akksi tényleg fasza, eddig még nem volt ilyen telom, ami eddig bírta volna. Cégesnek használom, egész nap pofázok rajta. Este hazaérek, még mindig 65 %
- Játékokkal nem teszteltem, de gyorsaságra inkább középkategóriásnak mondanám (ASUS Padfone 2-höz tudom csak hasonlítani)
- Masszív, bár törésteszteket nem végeztem, de gyanítom az élet megoldja helyettemNegatív eddig csak a fent leírt tárhely probléma, és hogy nem tudtam másik recovery-t feltenni, de ez lehet az én hibám
Új hozzászólás Aktív témák
ma Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest