- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
Nagyon sukár az a hátlap
-
Csapoati
nagyúr
Ez ennyiert kimondottan jo ajanlat szerintem. A formaterv is teljesen egyedi, bar a hatlap nyilvan izles kerdese, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor szilikon tokot ra! F
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
A dizájnban érzek egy erős vertu áthallást.
Tegyük hozzá, hogy szvsz pont nem tőlük lopnék, hamár... Valami irgalmatlan ronda ez is, meg azok is."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
batai15
félisten
Kellemes meg lepetes. Nekem tetszik.
-
Peterson_
addikt
Szerintem nagyon dzsukhel
Nem tudom ki a célcsoport ezzel a kinézettel...Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Wildpath
tag
Már várom hogy mikor dobja be valaki hogy "hanyagolni kéne azt az MT6582-est végre" posztot.
Amúgy ritka ronda egy hátlapja van.Lumia 1020 // https://www.flickr.com/photos/134271638@N08
-
kengyel
nagyúr
Ezt inkább kihagynám
kengyel
-
ZolkoW
őstag
Dogee.... :-D
Very phone...[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
kolosanyi
veterán
-
félisten
-
kcsa
veterán
A vízállóságot érdemes lett volna kipróbálni, az elődje pont arról volt híres, hogy az ígéretekkel szemben egyáltalán nem volt vízálló.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Külsőre nagyon ronda, az akku meg szerintem csak névlegesen 4000 mAh, mert ahhoz képest nagyon karcsú a 6 óra kijelzőhasználat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
zdanee
őstag
Én is megcsodáltam ezt a készüléket, de szegény annyira ronda! Ha a hátlap egy sima műanyagdarab lenne minden csicsa nélkül, teljesen vállalható készülék lenne. Esetleg utángyártott hátlapokat kéne hozzá piacra dobni Amúgy a 2000-es évek kínai sárkányos-autós gagyifonjai jutottak az eszembe róla...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
Cyberpunk
félisten
Szemből még egész jó is, de a hátlap az gáz.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz hallerlaller #14 üzenetére
Lehet, hogy a "sima" strapamobiljuk olyan ronda, hogy nem merik kiengedni a gyárkapun....
Akinek terepre kell, ennyiért bevállalhatja,
B.Cs.
-
Maxentius
addikt
Nem néz ki rosszul, de szerintem az Evolveo Strongphone Q4 még mindig jobb választás ebben a kategóriában.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
mufi
senior tag
Elég Vertu fíling az a hátlap
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
kriszpontaz
veterán
Vajon melyik állat bőrének utánzata lehet a hátlapon?
-
kameraman77
tag
Ordas brutál mód jól néz ki ez a telefon.. végre nem az az unalmas és gagyi kinézetet sugalló vékony, káva nélküli design, amire ha ránézel is attól félsz, hogy elhajlik. A hátlapok között van amelyik tetszik, de összességében letaglózott a forma.. vastag, van káva, igen ez egy telefon egy férfinak... nem azok a szutykos unisex vékony sz.rok!
Ha tényleg tudja a vízálló mókát ennyiért nagyon jó vétel, már csak a design miatt is.
-
imibogyo
veterán
Huhh, de ritka ronda a hátlap (pedig szemből, meg úgy általában nagyon bejön a formája). Azonnal a kínai-piacos "krokodil-bőr pénztárcák" jutottak eszembe.
Egyébként ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez a krokodil-bőr iránt, nyugodtan hazavághatja nívósabb telefonját is egy ilyen hátlappal, van belőle több féle.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz kameraman77 #22 üzenetére
Szembol meg nem is lenne rossz , de az a bazari hatlap azert odaver, mondjik jol passzol egy suhogos nadrag makkos cipo kombohoz . De ahogy elneztem a doogee-kat , nem ez az egyetlen elcseszett hatlapu mobiljuk.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
punky10
addikt
Nekem is elég felemásak az érzéseim.Ide ez a SOC elég(bár egy 6589-es nem sokkal lökte volna meg az árát...)A kijelző felbontása is elég(nem retina, de legalább látom a napfényben is a pixeleket....) az eleje is elmegy, de a hátlap...Így elcseszni egy telefonnal...Itt a nagy ellentét:a hírlaphoz tényleg a susogós nadrág és a makkos cipő megy, viszont inkább melós-telefonnak tartják...És pont a ruggedphone-ok között hozták ki! Nézzenek már szét! Itt vannak a legvagányabb hátlapok.Ezt a telefont szilikontok nélkül nem merném használni.Szilikontok pedig ebben a méretben nem sok van...
madarász92: ne nézz már madárnak....Ugye most csak viccelsz ? Eltakarni a csúnya hátlapot egy mégcsunyább tokkal...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
madarasz92
őstag
Ez ám a gyári tok hozzá amúgy én gondolkoztam hogy veszek egyet most van elég akciósan a fent linkelt oldalon ajándék tokkal és 8GB kártyával.
-
blueMerle
veterán
Dik, Lacoste telefon tezsvírem'
Ezt ugye nem gondolták komolyan? Van ennek vásárlóközönsége? (van igen, tudom, a kérdés inkább költői...)
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
"Olvasóinknak feltűnhetett, hogy egyre több és több távol-keleti márkáról írunk akár hírek, akár tesztek formájában."
Igen feltűnt. Ezt a bevezető gondolatot lépjük már át, mert az utóbbi időkben megszaporodott távol keleti készülék tesztek szinte csak így kezdődnek
Amúgy köszönet a tesztért.
A belső a megszokott, elegendő és működő cucc.
A külső... Nekem tényleg Vertut idéz, de legalább valami új és ennek örülök, szerintem elfogadható, fiatalos figyelemfelkeltő. A hátlap, hááát nem egy mutogatós darab
A dogge pedig matricáz, és jó pár OEM gyártó gyárt neki, ezért a minőség eltér a típusok között, nem árt óvatosan kezelni még ezt a márkát.muki1981: Mi ezekkel a gond? Táguló világ ismeret? A többi neves Brand sem tud nagyobb választékot felmutatni. Ugyan azt a módosított belsőt rakja más nevű telefonjaiba. Azokon sincs igazából mit tesztelni Tény hogy az MTK előtérbe került. De mikor csak az MS82,,, akármik voltak tesztekbe..?
Nekem az jött ki a könyököm , igaz ez az MTK is eléri ezt a szintet. De hát ez ilyen[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
Nem értem miért tesztelik már a 20. kìnai csodatelefont MA-n.Ezeket egy nagyon szűk réteg vásárolja szvsz.Érdekes régebben abszolut nem volt jellemző ez a kinai teszt özön,ennyire nem lehet uborkaszezon.Az ilyen cikkeknek a Logout-on a helyük😃
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Upo
addikt
Szerintem nem lett volna érdemes víz közelébe vinni, elég megnézni a képet amin a portok vannak a tetején, az a fedél az nem egy vízzáró kialakításnak tűnik. Nameg a hátlap alatt az a lazán ráhajtott gumilap sem tűnik annak, kiváltképp a pattintós hátlappal. Mondjuk még ha körben felfeküdne valami vízzáró élre, és körbe lenne csavarozva 6-8 csavarral akkor talán...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
GeryFlash
veterán
Külsőre tetszik, de üzemidő vicc, s801-gyel 1400 mahval kevesebbel hd kijelzővel hozza ezt a szintet (vagy ehhez közelit) a Z3 Compact. Arról nem beszélve, hogy elvileg az MTK előnye a kisebb fogyasztás, szóval itt valamit nagyon eltoltak.
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Ceree
senior tag
Szemből kimondottan pofás. Munkatársamnak van Samsung Galaxy Xcover 2-je, kisgyerkőc miatt vett bölcsen strapatelefont, de annál azért jóval szebb... csak az a hátlap...
Másolat_eredetije
-
Borosz
őstag
"- És milyen mobilod van?
- Dúgí!" -
Touch-ko
őstag
Hat ha szerintetek ez `stilusos`....
Borzaszto ahogy ez kinez..
-
Razorgor
csendes tag
"Ilyen felbontás-hardver kombinációval egyébként a Titans 2 árának feléért is találkozni lehet..." - ez az egy mondat a cikkből elmondja a lényeget, jó hogy nem kapott plecsnit. Az a hátlap...
RaZR MAXX
-
doooo
veterán
Gusztustalan egy darab..
-
ledgeri
nagyúr
Olyan fura azt olvasni pozitívumként egy teló-értékelésen, hogy milyen jó hogy van rajta fólia gyárilag, miközben a most 5 éves telómon csak múlt juniusban gyűrődött meg egy picit, és elsőnek...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
xmaas
őstag
Hat ez valami bun ronda lett tiszta Vertu koppintas szegenyke, hardver is gyenge mint a harmat ennyi penzert azert rakhattak volna bele kicsit normalisabb belsot is
-
fornettisuti
veterán
Nem látom a koherenciát a dizájnban, nincs összhangban külsőleg. A hátlap láttán, kissé barokkosítva kifordul a belem. A hátlapi kamera elrendezés, nálam üti az egyik ezer éves Sagem készulékét, olyan ocsonda.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Maximum1
őstag
Vertu beütése van, amúgy ritka csótányul nézz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
A vízállóság-próbát nagy hiba volt kihagyni. Más okból ugyanis ki venné meg?! Ha tényleg bírja a vizet, lehet értelme, ha beázik, egyáltalán nincs létjogosultsága szerintem.
Van esetleg tapasztalat a vízállóságáról, vagy be lehetne pótolni ezt egy próbával?
-
RBJ
addikt
Ez most akkor elegáns strapatelefon? boaa. Még ha gumicsizma talp mintázata lenne az is jobb.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
HoaryFox
őstag
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Fred23
nagyúr
Rákerestem magam, és youtube alapján nem bírja a vizet. Szóval az IP67 hápog. Ennyit erről...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dacia topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Android szakmai topik
- További aktív témák...