- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rákerestem magam, és youtube alapján nem bírja a vizet. Szóval az IP67 hápog. Ennyit erről...
-
HoaryFox
őstag
-
RBJ
addikt
Ez most akkor elegáns strapatelefon? boaa. Még ha gumicsizma talp mintázata lenne az is jobb.
-
A vízállóság-próbát nagy hiba volt kihagyni. Más okból ugyanis ki venné meg?! Ha tényleg bírja a vizet, lehet értelme, ha beázik, egyáltalán nincs létjogosultsága szerintem.
Van esetleg tapasztalat a vízállóságáról, vagy be lehetne pótolni ezt egy próbával?
-
Maximum1
őstag
Vertu beütése van, amúgy ritka csótányul nézz ki.
-
fornettisuti
veterán
Nem látom a koherenciát a dizájnban, nincs összhangban külsőleg. A hátlap láttán, kissé barokkosítva kifordul a belem. A hátlapi kamera elrendezés, nálam üti az egyik ezer éves Sagem készulékét, olyan ocsonda.
-
xmaas
őstag
Hat ez valami bun ronda lett tiszta Vertu koppintas szegenyke, hardver is gyenge mint a harmat ennyi penzert azert rakhattak volna bele kicsit normalisabb belsot is
-
ledgeri
nagyúr
Olyan fura azt olvasni pozitívumként egy teló-értékelésen, hogy milyen jó hogy van rajta fólia gyárilag, miközben a most 5 éves telómon csak múlt juniusban gyűrődött meg egy picit, és elsőnek...
-
doooo
veterán
Gusztustalan egy darab..
-
Razorgor
csendes tag
"Ilyen felbontás-hardver kombinációval egyébként a Titans 2 árának feléért is találkozni lehet..." - ez az egy mondat a cikkből elmondja a lényeget, jó hogy nem kapott plecsnit. Az a hátlap...
-
Touch-ko
őstag
Hat ha szerintetek ez `stilusos`....
Borzaszto ahogy ez kinez..
-
Borosz
őstag
"- És milyen mobilod van?
- Dúgí!" -
Ceree
senior tag
Szemből kimondottan pofás. Munkatársamnak van Samsung Galaxy Xcover 2-je, kisgyerkőc miatt vett bölcsen strapatelefont, de annál azért jóval szebb... csak az a hátlap...
-
GeryFlash
veterán
Külsőre tetszik, de üzemidő vicc, s801-gyel 1400 mahval kevesebbel hd kijelzővel hozza ezt a szintet (vagy ehhez közelit) a Z3 Compact. Arról nem beszélve, hogy elvileg az MTK előnye a kisebb fogyasztás, szóval itt valamit nagyon eltoltak.
-
Upo
addikt
Szerintem nem lett volna érdemes víz közelébe vinni, elég megnézni a képet amin a portok vannak a tetején, az a fedél az nem egy vízzáró kialakításnak tűnik. Nameg a hátlap alatt az a lazán ráhajtott gumilap sem tűnik annak, kiváltképp a pattintós hátlappal. Mondjuk még ha körben felfeküdne valami vízzáró élre, és körbe lenne csavarozva 6-8 csavarral akkor talán...
-
*Mukeey*
addikt
Nem értem miért tesztelik már a 20. kìnai csodatelefont MA-n.Ezeket egy nagyon szűk réteg vásárolja szvsz.Érdekes régebben abszolut nem volt jellemző ez a kinai teszt özön,ennyire nem lehet uborkaszezon.Az ilyen cikkeknek a Logout-on a helyük😃
-
csongi
veterán
"Olvasóinknak feltűnhetett, hogy egyre több és több távol-keleti márkáról írunk akár hírek, akár tesztek formájában."
Igen feltűnt.
Ezt a bevezető gondolatot lépjük már át, mert az utóbbi időkben megszaporodott távol keleti készülék tesztek szinte csak így kezdődnek
Amúgy köszönet a tesztért.
A belső a megszokott, elegendő és működő cucc.
A külső... Nekem tényleg Vertut idéz, de legalább valami új és ennek örülök, szerintem elfogadható, fiatalos figyelemfelkeltő. A hátlap, hááát nem egy mutogatós darab
A dogge pedig matricáz, és jó pár OEM gyártó gyárt neki, ezért a minőség eltér a típusok között, nem árt óvatosan kezelni még ezt a márkát.muki1981: Mi ezekkel a gond? Táguló világ ismeret? A többi neves Brand sem tud nagyobb választékot felmutatni. Ugyan azt a módosított belsőt rakja más nevű telefonjaiba. Azokon sincs igazából mit tesztelni
Tény hogy az MTK előtérbe került. De mikor csak az MS82,,, akármik voltak tesztekbe..?
Nekem az jött ki a könyököm, igaz ez az MTK is eléri ezt a szintet. De hát ez ilyen
-
blueMerle
veterán
Dik, Lacoste telefon tezsvírem'
Ezt ugye nem gondolták komolyan? Van ennek vásárlóközönsége? (van igen, tudom, a kérdés inkább költői...)
-
madarasz92
őstag
Ez ám a gyári tok hozzá
amúgy én gondolkoztam hogy veszek egyet most van elég akciósan a fent linkelt oldalon ajándék tokkal és 8GB kártyával.
-
punky10
addikt
Nekem is elég felemásak az érzéseim.Ide ez a SOC elég(bár egy 6589-es nem sokkal lökte volna meg az árát...)A kijelző felbontása is elég(nem retina, de legalább látom a napfényben is a pixeleket....) az eleje is elmegy, de a hátlap...Így elcseszni egy telefonnal...Itt a nagy ellentét:a hírlaphoz tényleg a susogós nadrág és a makkos cipő megy, viszont inkább melós-telefonnak tartják...És pont a ruggedphone-ok között hozták ki! Nézzenek már szét! Itt vannak a legvagányabb hátlapok.Ezt a telefont szilikontok nélkül nem merném használni.Szilikontok pedig ebben a méretben nem sok van...
madarász92: ne nézz már madárnak....Ugye most csak viccelsz ? Eltakarni a csúnya hátlapot egy mégcsunyább tokkal...
-
válasz
kameraman77 #22 üzenetére
Szembol meg nem is lenne rossz , de az a bazari hatlap
azert odaver, mondjik jol passzol egy suhogos nadrag makkos cipo kombohoz
. De ahogy elneztem a doogee-kat , nem ez az egyetlen elcseszett hatlapu mobiljuk.
-
imibogyo
veterán
Huhh, de ritka ronda a hátlap (pedig szemből, meg úgy általában nagyon bejön a formája). Azonnal a kínai-piacos "krokodil-bőr pénztárcák" jutottak eszembe.
Egyébként ha valaki ellenállhatatlan késztetést érez a krokodil-bőr iránt, nyugodtan hazavághatja nívósabb telefonját is egy ilyen hátlappal, van belőle több féle.
-
kameraman77
tag
Ordas brutál mód jól néz ki ez a telefon.. végre nem az az unalmas és gagyi kinézetet sugalló vékony, káva nélküli design, amire ha ránézel is attól félsz, hogy elhajlik. A hátlapok között van amelyik tetszik, de összességében letaglózott a forma.. vastag, van káva, igen ez egy telefon egy férfinak... nem azok a szutykos unisex vékony sz.rok!
Ha tényleg tudja a vízálló mókát ennyiért nagyon jó vétel, már csak a design miatt is.
-
kriszpontaz
veterán
Vajon melyik állat bőrének utánzata lehet a hátlapon?
-
mufi
senior tag
Elég Vertu fíling az a hátlap
-
Maxentius
addikt
Nem néz ki rosszul, de szerintem az Evolveo Strongphone Q4 még mindig jobb választás ebben a kategóriában.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
hallerlaller #14 üzenetére
Lehet, hogy a "sima" strapamobiljuk olyan ronda, hogy nem merik kiengedni a gyárkapun....
Akinek terepre kell, ennyiért bevállalhatja,
-
Cyberpunk
félisten
Szemből még egész jó is, de a hátlap az gáz.
-
zdanee
őstag
Én is megcsodáltam ezt a készüléket, de szegény annyira ronda! Ha a hátlap egy sima műanyagdarab lenne minden csicsa nélkül, teljesen vállalható készülék lenne. Esetleg utángyártott hátlapokat kéne hozzá piacra dobni
Amúgy a 2000-es évek kínai sárkányos-autós gagyifonjai jutottak az eszembe róla...
-
Külsőre nagyon ronda, az akku meg szerintem csak névlegesen 4000 mAh, mert ahhoz képest nagyon karcsú a 6 óra kijelzőhasználat.
-
kcsa
veterán
A vízállóságot érdemes lett volna kipróbálni, az elődje pont arról volt híres, hogy az ígéretekkel szemben egyáltalán nem volt vízálló.
-
-
kolosanyi
veterán
-
ZolkoW
őstag
Dogee.... :-D
Very phone... -
kengyel
nagyúr
Ezt inkább kihagynám
-
Wildpath
tag
Már várom hogy mikor dobja be valaki hogy "hanyagolni kéne azt az MT6582-est végre" posztot.
Amúgy ritka ronda egy hátlapja van. -
Peterson_
addikt
Szerintem nagyon dzsukhel
Nem tudom ki a célcsoport ezzel a kinézettel... -
batai15
félisten
Kellemes meg lepetes. Nekem tetszik.
-
opr
nagyúr
A dizájnban érzek egy erős vertu áthallást.
Tegyük hozzá, hogy szvsz pont nem tőlük lopnék, hamár... Valami irgalmatlan ronda ez is, meg azok is. -
Csapoati
nagyúr
Ez ennyiert kimondottan jo ajanlat szerintem. A formaterv is teljesen egyedi, bar a hatlap nyilvan izles kerdese, hogy tetszik-e. Ha nem, akkor szilikon tokot ra!
F
-
lexter00
őstag
Nagyon sukár az a hátlap
Új hozzászólás Aktív témák
ma Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LEGO klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bundle topik
- Bittorrent topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest