- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troller
senior tag
-
Laci.M
senior tag
Ezek a telefonok is ugyan úgy elmennek két évig minimum mint a márkás társaik, viszont legalább nem lassulnak be a touchwizz, és hasonló felületektől és extra használhatatlan gyári programoktól, mivel szinte stock androiddal adják őket.
Van az ismerettségi körömben nem egy kínai telefon, és semmi baj nincs velük a saját árkategóriájában nézve bármelyik felveszi a kesztyűt a nagyobb márkás társaikkal.
Nővérem THL W200-a 199$ volt két éve, napi használatban van és nagyon meg van vele elégedve (előtte samsungja volt) Én is használtam egyet több mint egy évig, csak összetörtem. G2-t ár/értékben jól megkaptam így nem akartam a garanciával bajlódni, különben tuti nem kínait vettem volna.
Következő telefonom szintén kínai lesz: OPO 2. - mondjuk ez már másabb kategória mint a cikkben van.Concorde 6500, W8, Redmi, Cubot....
-
hemaka
nagyúr
Nem fogy es kezd beoregedni a cucc, szabadulnak tole.
-
gerii
addikt
Egy ilyen Kuutyuus telefont kipróbálnék. A weblapjukon viszont az alsó menü nem működik, így a spec. nem tudom megnézni (Chrome).
-
parkr
őstag
nexus-szerű tiszta androidos telók nem készülnek kínában? ezek a skinek abszolút nem bejövősek
-
petipetya
nagyúr
Kettőt kérek!
#offtroll
-
moleculez
veterán
Ezekért pénzt kérni...
-
Kékes525
félisten
Örülni kell az ilyen híreknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest