- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Ezek a telefonok is ugyan úgy elmennek két évig minimum mint a márkás társaik, viszont legalább nem lassulnak be a touchwizz, és hasonló felületektől és extra használhatatlan gyári programoktól, mivel szinte stock androiddal adják őket.
Van az ismerettségi körömben nem egy kínai telefon, és semmi baj nincs velük a saját árkategóriájában nézve bármelyik felveszi a kesztyűt a nagyobb márkás társaikkal.
Nővérem THL W200-a 199$ volt két éve, napi használatban van és nagyon meg van vele elégedve (előtte samsungja volt) Én is használtam egyet több mint egy évig, csak összetörtem. G2-t ár/értékben jól megkaptam így nem akartam a garanciával bajlódni, különben tuti nem kínait vettem volna.
Következő telefonom szintén kínai lesz: OPO 2. - mondjuk ez már másabb kategória mint a cikkben van.Concorde 6500, W8, Redmi, Cubot....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- OnePlus One - Kína már itt One
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest