Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Tudom hogy elmegy a Linux, meg a Windows Preinstallition Enviroment is
. De ezek nekem nem adnak teljes OS élményt. Ettől függetlenül feleslegesnek tartom. Nyilvánvalóan ezt a koncepciót jelenleg csak a szoftverek korlátok indokolják.
Utólag ismerőssel tovább gondoltuk a dolgot. Annyiban jó hogy nálad van a gép, hogy így lehet low-cost dokkolókat építeni. Az igazán értelmes koncepció szerintem mégis az lenne, hogy maga az eszköz illetve a dokkoló is tartamazhat(!!) egy platformot (GPU+RAM+CPU). Ha egyikben sincs, akkor nyilván meg se nyekken az egész, de ha mindkettőben, akkor az erőssebbik dolgozik az OS alatt. Továbbmehetnénk, minden telefonon lehetne szabványos dokkoló csatlakozó, így az minden dokkolóban használható lenne.
-
hapakj
őstag
Ennek mi értelme egyébként?
Ha jól értem dokkoló nélkül teljesen használhatatlanok. Ilyen kis méretben nem lehet teljesítményt produkálni. Miért nem a dokkolóban van a tényleges gép ez pedig mindösszesen egy SSD mondjuk, amin az adataim és az operációs rendszer van. Tisztába vagyok vele, hogy szoftveresen ma még nem megoldott, de meglehetne. A dokkoló egy belső firmwarében tárolná a eszközeinek a driverét különböző OS-ekhez. Bekapcsoláskor a megfelelő feltepülne. Sőt! Az OS meg is jegyezhetné az egyes dokkolókat a legközelebbi gyors boot érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged