- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agemate
addikt
Elég zajérzékeny vagyok, a Phenom hőcsöves hűtője például megőrjített. Anno a Pentium D 925 hűtője (ami magasabb volt, mint az i5-é..) hangos volt és gyenge, de a mostanira nem lehet panaszom. Úgy voltam vele vásárlás előtt, hogy rávágok egy AC Freezer 7 Pro-t, de pár fórumtárs lebeszélt róla, javasolták, hallgassam meg, milyen az i5 hűtője. Így tettem. Meghallgattam, állítgattam, végül belőttem egy tetszőleges értékre az UEFI-ben és azóta a hangját se hallom. Melegedésről annyit, hogyha a gyártó által megadott maximális hőmérséklet alatt tudom tartani a procit legalább 15°C-al, onnantól nem érdekel a dolog..
Ami valóban marha hangos, az a téglavégéák hűtése, azon kivagyok, van, akit az sem zavar.
-
agemate
addikt
Teljesen korrekt az Intel gyári hűtője, az i5-2400-as processzoromat üresjáratban 30-35°C körül tartja, terhelve 52-56°C fölé nem megy és a hangerő sem emelkedik, mert úgy állítottam be az UEFI-ben. A totál halk F3-as Samsung HDD-m seekhangját néha meg is hallom mellette
Pedig ha valaki csendmániás, akkor az én vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest