- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez igazából azt jelenti, hogy Magyarországon az emberek jó nagy részének bilibe lóg a keze. Nem gond, hogy szegények vagyunk mint a templom egere, nem gond, hogy ismeretlen eredetű és összetevőjű ételekkel tömnek minket más országokból. (pl. a citromlé a teádhoz az ipari vízkőoldó) És az sem baj, hogy pár éve rogyásig voltunk barackkal, almával, szőlővel, szedd magad akcióban nagyon olcsón vagy ingyen vihetted. Nem baj, hogy most már olcsón csak valami pudvás szart lehet kapni mint ezen gyümölcsök fő termelő országa. Az sem baj, hogy tévén keresztül parádéznak a hazaárulásból megzsírosodott vezetőink.
A lényeg, hogy ebben a vicces országban az elszegényedett tömegek le tudjanak tőteni. -
fairi
őstag
Érdemes óvatosnak lenni, vannak problémás flották, ami szó nélkül elrabolják a számod, és megtartják csak 15 000 Ft-ért adják vissza (Frondeo). Mindenféle szolgáltatásért szívesen szednek be pár ezret így akár duplázva is a valódi előfizetési árat (jó pár flottára igaz).
IQPro-nak picit zavaros is, hogy van a havi díja. Tagdíj táblázatban havi 500, kártyalehordozás díja és hűségről nincs adat. Alapvetően neki vannak a legjobb netárai,de mivel ő nevükre kerül az előfizu nem biztos oly szimpatikus mindenkinek.
-
válasz
User64476 #119 üzenetére
1. Nincs szerődés, ami odakötne. Hogy miképp ne engednének kilépni, az rejtély. Nem hiszem, hogy emberrabláshoz folyamodnának, másogy pedig nincs esélyük.
2. Milyen átverésről beszélsz? Az említett flottát lassan egy éve sokan használják itt prohardveren, nem volt vele semmi gond. A többi flotta is évek óta létezik.
3. A normál, nyílt kínálat olyan esztlenül túl van árazva, hogy az kész röhej. Mindössze annyi történik, hogy a flották már nem hasraütésszerű, hanem üzleti alapú árazást kapnak.Azt gondoltam, hogy volt valami rossz tapasztalatod, de értem, hogy csak az aggodalamaidat vetíted ki.
-
User64476
őstag
Nem tudom, én nem merném. Nem engednek kilépni, pénzt követelnek mindenféle ürüggyel, fene tudja. Az átverésnek mindig az az értelme, hogy nem gondoltad volna... A szolgáltatónak mi abban a biznisz, ha van egy országos nyilt flotta, amiben alig fizetnek a kuncsaftok, és bárki beléphet mindenféle aggályos zavarosban halászás nélkül?
-
szevassag
tag
Inkább lenne 5Mbit a sebesség, de korlátlanul. Minek vegyek egy Ferrarit ha 2km-en tudok vele gyorsan menni, utána le vagyok korlátozva 20 km/h-ra?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
7Heads Drago #111 üzenetére
Te győztél
-
Ed Parker
nagyúr
-
azbest
félisten
válasz
noPublicFG #18 üzenetére
Dél-Koreát jól kitömték, miután szétbarmolták a nagyhatalmi játszmákban. Az USA pedig egy fél kontinens, picit más nagyságrendben játszanak, ha az egészre nézzük az átlagot. Esetleg a tagállamaira bontva érdekes nézni.
(#104) robohw
voda és telenor is kínál 5-6 ezer küróül 50+100GB-os csomagot. A telenor ha minden igaz nem csak egyféle asztali mobil routerrel megy, hanem bármibe tehető. -
robohw
aktív tag
"Lefedettségben, is magasan jók vagyunk!"
Ebben semmi furcsa nincs. Ez az ország kicsi is és lapos is. Ahol hegyek, völgyek vannak, ott sokkal nehezebb illetve költségesebb kiépíteni egy ugyanolyan hálózatot mint itt nálunk.
Amit mi itt hegynek nevezünk (gellérthegy, somlyó hegy, stb.) azt az osztrák röhögve átugorja. -
robohw
aktív tag
-
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
janeszgol #101 üzenetére
Sztem meg minimum 10Gb-ot ehhez az árhoz, skandináv országokban 20€-ért volt 50Gb alap tavaly, de már az is korlátlan, mivel, azt azért nehéz felfalni
15€-ért van 3G 21Mbps max de az is korlátlan, nem az adatmennyiséggel, inkább a sebességgel korlatoznak.
A 2ezres előfizetéshez kellene alap 1GB-ot adni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csak két ország előzi meg Magyarországot átlagos 4G sebességben az OpenSignal friss jelentése szerint.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest