Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
User64476 #119 üzenetére
1. Nincs szerődés, ami odakötne. Hogy miképp ne engednének kilépni, az rejtély. Nem hiszem, hogy emberrabláshoz folyamodnának, másogy pedig nincs esélyük.
2. Milyen átverésről beszélsz? Az említett flottát lassan egy éve sokan használják itt prohardveren, nem volt vele semmi gond. A többi flotta is évek óta létezik.
3. A normál, nyílt kínálat olyan esztlenül túl van árazva, hogy az kész röhej. Mindössze annyi történik, hogy a flották már nem hasraütésszerű, hanem üzleti alapú árazást kapnak.Azt gondoltam, hogy volt valami rossz tapasztalatod, de értem, hogy csak az aggodalamaidat vetíted ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magsafe töltő eladó
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka Iphone 12 mini tokok és Pitaka MagEZ Card Sleeve
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest