Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Én sem kétlem, hogy ki lehet jönni belőle, évekig kijöttem, most is ki tudnék Minivel és ha ap-letöltésre wifi közelében kerítenék sort, vagy gépről tenném.
Viszont most, hogy túl elkényelmesedtem, vagy inkább tényleg olyasmit nyomtak a kezembe, amin van normális böngésző és nem akadozik, naná hogy szeretném kihasználni. Nem, még mindig nem akarok flasht látni mobilon, de - csak hogy egy alaphelyzetet mondjak - egy fórum hozzászólásnál szeretném nem elszabni a linkelést, a dőlt betűket, a smileyt, vagy a kiemelést azért, mert a kézzel pötyögéskor elírtam. Miniben így volt.
Nálam most érte el abszolút a laptop-kiváltó szintet a dolog - pedig még szövegszerkesztőt nem is raktam fel - mikor a böngészésen kívüli tevékenységek jelentős részéhez sem kell gép elé ülni. Én spec ezt szeretném évek óta, így nekem kell a net is. -
Inarus
addikt
Na igen, de azt mondják a Safari és a Dolphin jobb, utóbbival most ismerkedek, inkább még furább, mint jobb, de azért ha jól belegondolok érthető, hogy sokaknak elég a 100 mega: A legtöbb gyári böngésző eléggé ratyi, sokan emiatt
1.) nem neteznek annyit,
2.) (mint én is tettem) felrakják valamelyik Operát - jellemzően a Minit, mert az erőforrásban sem harap úgy oda és nem mellékesen nem csak okostelefonok vannak a világon - ami ügyebár takarékosabban bánik az ilyesmivel.Jah, az alkalmazások letöltéséről meg eddig nem sokat beszéltünk. Én szinte naponta töltök le bármelyik új platformhoz progikat és játékokat az első időszakban, de még fél év után sem telik el enélkül hét. Ezek mérete is megdobhatja a hátralévő keretet...
-
Inarus
addikt
Az a baj, hogy egyet kell értsek...
Velem is elszaladt a ló, és bár eddig simán azt mondtam, hogy 100 mega elég, de már alig indítom el a Minit (max utazás közben, vagy ahol nem lenne éppen 3G), így azért elég szűkös lenne. Pedig én csak az Android mezei alap böngészőjét használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A djuice előfizetéses ügyfelei ingyen, a kártyások 500 forintért vehetnek 100 MB internetet. Hogy ez mire elég? Ennek jártunk utána.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest