- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nagyon dizájnos, ráadásul most egy brutális PR-kampányba kezdtek. (Körül lehet nézni, a magyar online sajtó mekkora részét érték el a napokban, az Appla Watch hírek hátára felkapaszkodva.)
Én kipróbáltam a gyakorlatban is, a cég orvos szakértőjének jelenlétében. Az eredményekben szereplő anomáliákra rákérdeztem, de nem sikerült megnyugtató magyarázatot kapnom rá tőle.
Miközben egy hónappal előtte vettem részt egy kardiológiai kutatásban a Sportkórházban, ahol szívultrahangtól kezdve mindenfélét megnéztek rajtam, igen alaposan.Szóval nem zárom ki, hogy vannak olyan állapotok, amikben hasznos lehet, de inkább csak egy jópofa játékszernek tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A magyar fejlesztésű mobil EKG elnyerte a a Magyar Formatervezési Díj Termék kategóriájának fődíját. Mi is mondtuk, hogy jól néz ki.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest