- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
X Factor
üzenetére
Nekem a Divinity az atmoszférája miatt tetszik, ami alatt a grafika+hangulat+zenék egyvelegét értem, azok összhatását. Nálam ez nagyon meghatározó, hogy szimpatikus-e egy játék, egyáltalán akarok-e vele foglalkozni. A Divinity ez alapján 10/10 nálam. Anno megvettem a DA : Origins-t is, de 5-6 órányi játék után egyszerűen nem ültetett le, nekem túl szürke, műanyag volt az egész, pedig biztos jó a játék.
A Wasteland2 meg abszolút "fapados"nak tűnik, nem szimpi.
Jelen pillanatban a Middle Earth - SoM c. alkotás fogott meg videók alapján, ma este kipróbálom. Abszolút nem szeretem a Gyűrűk ura univerzumot, de amiket olvastam, az baromi szimpatikus. Ráadásul egy nagyon nagy nevű fejlesztőgárda készítette. Vannak benne RPG elemek is, és nyitott világú. Szóval egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Plus 128GB blue kék független Apple 100% akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Használt Nintendo Switch amoled
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Bontatlan - Logitech A50 X Lightspeed - ÚJ GENERÁCIÓ
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest