- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Bent a városban?, mert én most takarítottam egy kicsit baloldalon meg fent északon és találtam egy tornyot ahol valami zöldes trutyiszerű akármi volt és baromi erős volt, mert akárhogy futottam visszafelé hogy segítsenek a két katona addigra kinyírta az egyik emberemet mindig és akárhogy varriáltam sehogy nem sikerült a katonáig eljutni.
Míg rájöttem a trükkre, szerencsére volt egy olyan varázslatom ami megmondja hogy hova dobjam le az ellenfelet és sikerült elsőnek kinyírni azt a dögöt.
A másik részén az átjárónál pedig jó volt mert volt két robbanó akármi és sikerült vele a mágust is kinyírni egyből az egy rohadék, mert egyből ki tudta nyomni az egyik emberemet tűzvarázslatával.
Amikor visszamentem a két emberhez hogy segítsen akkor kérdezett tőlem valamit aztán elszaladtak nem tudom hova. Azok hova mentek?,frissült a napló is utána.
Meg a tűz elementálokat nyírtam még ki azok is jó szemetek voltak, variálni kellett hogy tudok eljutni az emberekhez segítségért, de egy embert megöltek. A segítőket nem lehet éleszteni?, azok is nagy segítséget nyújtanak azért.Szereztem nyilakat is meg jó kardot is de nem engedi használni őket mért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest