Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
Nekem tetszik
Tetszik a koncepció, tetszik a fizikai ujjlenyomatolvasó, tetszik a forma.
Megvan a wow faktor és a nosztalgia faktor is.
Lehetne viszont még combosabb a proci...
És persze a horror árat le kéne vinni, mert specifikáció alapján (minusz a még mindig drága hajlítható kijelző...) ezzel a chipset-tel, 1 kamerával valahol max. 250e Ft-nál meg kéne állnia.
Viszont nem fog, jóval drágább lesz, meg valszeg nem is lesz kapható itthon még mindig.
De az irány jó, ha viszik tovább ezt a vonalat, márpedig szerintem lenne rá igény, akkor lehet egyszer a jövőben beruházok egyre majd a 3. vagy 4. generáció környékén...
Addig is azért hatalmas respekt a Lenovo-nak, hogy mertek kijönni valami mással, mint a mai trendek
És nem érzem, hogy rosszul nyúltak volna a Razr témához, szemben a Nokia brand teljes lealjasításával a HMD Global által... -
BiP
nagyúr
válasz
SkyLine3000 #6 üzenetére
Mivel a szelfikamera engem totál hidegen hagy, (nem kell, nem használom, zavar), így ez a notch-mánia engem is idegesít, én is várom már a végét. Fura, hogy alig van gyártó, aki a pop-up kamerák irányába indult el, és valószínűleg ez nem lesz trend, úgyhogy nagyon várom a kijelző alá épített szelfikamerákat.No nem azért, mert kéne, hanem mert ott legalább képkivágás nélkül szunnyadhat
(mert olyat, hogy szelfikamera nélküli verzió, pláne olcsóbban, ne is álmodjak)ON: A 765G-re váltás azért mégiscsak valami ugrás. A lassú középkategóriás chipsetből a bőven használható középkategóriásra cseréltek. Mindezt alacsonyabb fogyasztás mellett, ami ilyen vékony telónál fontos.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem csak egy kérdésem van: Mikor lesz végre vége ennek a noccs-buzulásnak?
Nem kell válaszolni. Költői kérdés volt... -
battag
aktív tag
Szerintem ez 2020 legértelmesebb telefonja a sok 20 colos, 80 kamerás, benchmark bajnok mellett...
-
Masooo
aktív tag
Nálam is olyan ez a teló, hogy imádtam a régi időkben az egyik ősét. Ez is tetszik. Kicsit rémít azért a kijelző és annak "kiforratlansága", de megtestesíti a telefont, ami arra jó, amire egy teló kell.
neten pár dolgot intézni, telózni. Várós, de még nem neveznék be rá. -
rigoberto
őstag
Izgi.
-
Pjotr
senior tag
Meg mindig kurvara kéne
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs már két hét a bejelentésig: érkezik a Razr 2019 5G-s utódja.
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest