Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

Őszinte leszek. a 11ik misszióig tökjó volt, amíg Neroval kellett nyomulni. A Dante-s részek szerintem elrontották, én ott toltam be a cheat-et, és 2 perc alatt végigszánottam egy pályát (Boss-ok 5mp :D), kíváncsi voltam a végére, mikor jött a Neros rész a végén, na az viszont nagy lett :D Én Dantét kihagytam volna belőle. Kyrie viszont nagyon jó csaj, és szép hangja is van :-) Összességében a játék pozitív hatással volt rám (leszámítva a végső küzdelem utáni kapd el a kezem játékot, ott azthittem megőrülök....), a vége mesterien meg lett komponálva, és ez az egész játékra igaz, rég láttam ilyen in-game animációkat. Mintha filmet néztem volna. (Viszont nem tdom megnézni indításkor a "bemutatót", még a Start / Load Game, stb előtt, elkezdi, megy egy darabig, kép megáll, hang megy tovább, és kénytelen vagyok átlépni rajta... Pedig nagyon kívnácsi lennék rá :D MOD: kardról jut eszembe, Nero benzinmotoros kardja halálos :D Mikor először láttam (in-game video) halálra röhögtem magam:D A Devil bringer is jópofa, főleg mikor meglesz már a kifejlett verzió :D Valahogy visont Dante felszerelése nem fogott anyira meg.... Hiányzott a Devil Bringer, és a Simson kard.... :C

Új hozzászólás Aktív témák