- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Őszinte leszek. a 11ik misszióig tökjó volt, amíg Neroval kellett nyomulni. A Dante-s részek szerintem elrontották, én ott toltam be a cheat-et, és 2 perc alatt végigszánottam egy pályát (Boss-ok 5mp
), kíváncsi voltam a végére, mikor jött a Neros rész a végén, na az viszont nagy lett
Én Dantét kihagytam volna belőle. Kyrie viszont nagyon jó csaj, és szép hangja is van :-) Összességében a játék pozitív hatással volt rám (leszámítva a végső küzdelem utáni kapd el a kezem játékot, ott azthittem megőrülök....), a vége mesterien meg lett komponálva, és ez az egész játékra igaz, rég láttam ilyen in-game animációkat. Mintha filmet néztem volna. (Viszont nem tdom megnézni indításkor a "bemutatót", még a Start / Load Game, stb előtt, elkezdi, megy egy darabig, kép megáll, hang megy tovább, és kénytelen vagyok átlépni rajta... Pedig nagyon kívnácsi lennék rá
MOD: kardról jut eszembe, Nero benzinmotoros kardja halálos
Mikor először láttam (in-game video) halálra röhögtem magam
A Devil bringer is jópofa, főleg mikor meglesz már a kifejlett verzió
Valahogy visont Dante felszerelése nem fogott anyira meg.... Hiányzott a Devil Bringer, és a Simson kard....
-
leviske
veterán
válasz
Na'Conxipan #5 üzenetére
Az írás szerkesztése résznél (alul) a Rovatok részben az össze Logout-os pipát szedd ki és csak a "GAMEPOD.hu - PC" részt pipáld ki.
Tudtommal a játékokról oda kell már írni, nem a Logout-ra.
A képekhez pedig itt egy kis segítség.
-
Sweet Lou 6
addikt
Szerintem is nagyon jó lett a játék (bár csak 5 percet játszottam vele
) és az írás is tetszik
. Még jobb lenne ha sikerülne a képeket beletenned
-
Klemice
senior tag
van annyira jó ez a játék, hogy nem csak egy ilyen nyúlfarknyi szöveget írj róla
pisztoly kard? eljutottál már dante-ig? -
Tim82
félisten
Bekezdésenként kell formáznod a szöveget.
Képeket is rakjál bele.
-
anjani182
őstag
Ez blogban elmegy, de nem a szakmai írásoknál a helye!
MOD: amúgy megvan a játék, nekem nagyon bejött
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest