- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuk@c
tag
Nyugi...
Nekem egy Xperia P-m van, sőt még tetszenek is a HTC telói...
A cikken nevettem amit belinkelt az előttem szóló, hogy ugyan már miért kell húzni a kijelzőt, aztán mellé tenni egy kicsit hogy használni lehessen...
Simán lehetne fullos hardverrel 4"-es telókat is gyártani... -
kuk@c
tag
Ezt megcáfolom...
Asszony Desire C-je iszonyat jól megy ICS-el... Egy dolog miatt lenne ez jobb, a LED-es "vaku", ami kimaradt a C-ből... /nem tudom... ekkora nagy költsége van egy SMD LED-nek?/
Viszont a 4" kijelző már kicsi női kezekben már sztem kényelmetlen...<Adamsky>: ezen jót mosolyogtam...
Sosem értettem mi a frásznak 4.3"-nál nagyobb kijelző egy telefonba? 5-6" ? hova? minek? az már majdnem tábla gép...zsebbe se nagyon fér, egy kézzel is bajos használni őket, stb... /kivéve ha valakinek nagy lapát keze van...
/
@
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest