- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Az árazásán ne nyissunk vitát szerintem, sokminden van túlárazva, mégis megveszi az illető, akinek megtetszett !
a 15 környéki árfekvésben még elis lehet képzelni, hogy sok embernek beválhat, akinek amugy minőségi rádió van a kocsijában és minőség FLAC vagy MP3 zenéket halgat utközben és a telefonkihangosítási funkciot is ezzel a kütyüvel kivánja megoldani. ( kivéve, akinek van AUX bemenet az autóhifijén )
Indiant nak üzenném, hogy ez a tartó kiválóan szorítja a telefont és nemkell tőle tartani
nem egy félkilós tabletet kell neki tartani, hanem egy párdekás telot !
de ha tabletet akarsz vele összelőni, akkor azt a saját tartójában használod max ( vagy ugy szereled fel ezt, hogy alulról megtámaszkodják az a kütyü ami benne van !Én 13-15 ezerért eltudom képzelni a kütyüt a kocsimban.
(ráadásul nekem van AUX bemenet a rádijón !!)
Aki meg nemakar ilyet, az ne csorgassa rá a nyálát, annak savanyú a szőlő!!
BOG-nak (majdnem)mindenben igaza van, kivéve (többekközt) ebben :
ha például a 88,4-es frekvenciát óhajtjuk használni, akkor a ###0881-et kell tárcsázni (és a hívás gombbal elküldeni a parancsot), de ilyen kódokkal lehet a hangerőt, illetve a
szerintem 0884-et kell "tárcsázni" inkább !!
majd mutatok róla fényképet az autom belsejéból
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy okos és praktikus autós kiegészítőre tettünk szert, amely egyszerre több kütyüt is képes kiváltani és gyakorlatilag platformfüggetlen.
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Synology NAS
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest