Dension car dock for smartphone

Hirdetés

Bevezető

Nem tudom, hogy a Dension márkát mennyire kell bemutatnom, ugyanis a magyar cég néhány éve kvázi berobbant az autóhifi világába merevlemezes fejegységeivel. Ám teltek-múltak az évek és kiderült, hogy bár a szakma nagyra tartotta a termékeket, a felhasználói lelkesedés már nem volt ennyire egységes, ezért a cég - felismerve a változó igényeket - másféle utakra is rátalált. Rájöttek ugyanis, hogy ha már úgyis van nálunk állandóan okostelefon, amit számtalan dologra tudunk használni, akkor talán az autóban is megoldható, hogy olyan feladatokat kiváltsunk vele, amire eddig számtalan beépített, vagy utólagos ketyeréket használtunk.

Dension car dock for smartphone
[+]

Ha magamból indulok ki, akkor nálam összesen háromféle izé van valamiképpen a műszerfal környékére utólagosan odabiggyesztve. Nincs mindegyikre állandóan szükségem, mert nem autózom annyit, mint egy területi képviselő, vagy anyagbeszerző, de hosszabb utakra indulva akkor érzem magam felkészülve rendesen, ha csimpaszkodik egy navi a szélvédőn, mellette ott kuksol a Papago márkájú fedélzeti kamera és a napellenzőn pedig kéken villog egy Bluetooth kihangosító.

Mivel ezeknek mind kell áram, ezért már szert tettem egy szivargyújtó-elosztóra is, de kezd úgy kinézni az autó belül, mintha a Brazil című filmben szereplő Robert de Niro rakta volna össze a kábelkötegeket, ami egyrészt messze nem esztétikus, másrészt minden mindennel összeBOGozódik. A Dension megoldása valamelyest rendet vág a káoszban, ráadásul rengeteg apró ötlet van benne, ami miatt az ember az elsőre talán kicsit borsosnak tűnő ár kapcsán megenyhül.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés