- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Na látod, végre egy értelmes válasz amiből kideríthető, hogy mégis mi a fene bajod van..
És most, hogy tudom mit karattyolsz, felvilágosíthatlak, hogy senki nem beszélt gyenge minőségű audió cuccról, és direkt 192kbps írtam és nem többet. Mert rengeteg ember elköveti azt a hibát, hogy felső kategóriás hangcuccon szar forrást hallgat..
A másik, akármilyen luxus autóban ültem, a menet zaj mindben jelen volt.. persze nem annyi mint egy 15 éves furgonban.. de akkor is ott van.
Te mindenáron kötözködni akarsz, ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni..
-
Hobbbyt
őstag
Bocs, írjál már valami konkrétumot, mert így csak a levegőben csapkodsz..
Tudod te egyáltalán, hogy én mit írtam és hogy te mit? Még véletlenül se olyat írsz amihez én hozzá szóltam.. de ne zavartasd magad.Arra reagálj amit írtam.. ne csak puffogj. Mert így komolytalan vagy
A szarrá foltozott ladákat mélyládákkal a hátsó ülésen, nem nevezném semminek sem..
-
Hobbbyt
őstag
Nemigazán értem, hogy te mégis mire reagálsz..
Olvasd el még 1x amit írtam, jót fog tenni..Prémium kategóriában már több éve alap felszereltség a dokkkoló, bt, usb.. stb. Tehát ez a cucc nem nekik szól.
(#62) HuaweiU8500 Na igen.. de azt direkt nem említettem, mert a telefonhálózat hangminőségét egy 40 éves szokol is tökéletesen visszadja..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egy okos és praktikus autós kiegészítőre tettünk szert, amely egyszerre több kütyüt is képes kiváltani és gyakorlatilag platformfüggetlen.
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest