- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
énvagyokAdam #214 üzenetére
Én display porton használom és nem vettem ilyesmiket észre rajta.én NAGYON megvagyok vele elégedve.
-
Jackie_Chan
senior tag
Film téren nem tudom nyilatkozni,mert nem néztem arra 42st50-es Panát használok!
Ami a játékokat illeti fenomenálisak!Amiket próbáltam eddig:
BF4
Hitman Absolution
Far Cry 3meg valami teszt progit futtattam még annak most hirtelen nem jut eszembe a neve!
Természetesen minden Ultra beállitáson ment!
Nem bántam meg,hogy rábeszéltek erre.Eleinte a Full HD-sat akartam megvenni,de szerencse,hogy nem azt vettem!
Aki teheti inkább ezt a modellt válassza! -
Jackie_Chan
senior tag
válasz
Jackie_Chan #185 üzenetére
Azóta túl vagyok a vásárláson!
Sajna előre nem néztem utána,hogy a VGA-m nem adja le azt a felbontást DVI csatin csak a Displayporton!
Természetesen olyat nem mellékelnek mellé,raktáron sehol nincs egyik itt fellelhető boltban!A képe gyönyörű,de ,hogy megnézzem a 2560*1440ben arra még várnom kell pár napot! -
Jackie_Chan
senior tag
Hi All!
Most jutottam el odáig,hogy vegyek egy ilyen monitort!
A tulajdonosoktól szeretnék 1-2 tapasztalatot hallani,hogy milyen!Leginkább netre és játékra használnám fimre ott a Pana plazmám!
2560*1440ben nem túl kicsik az asztalon lévő ikonok?
MSI R 7970 Lighting VGA-m az valszeg bírni fogja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- Eladó Acer Predator X27 UHD 4K 27" Gamer Monitor, Kalibrált, 144Hz, HDR10, IPS, G-Sync, dobozában
- Gigabyte Aorus FV43U 43", 144Hz, 4K, AMD FreeSync Pro monitor
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged