- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
énvagyokAdam
tag
válasz
KicsiUbul #216 üzenetére
Hali!
Sima DVI-n 1080p a max felbontás (vagyis 1920×1200@60Hz), de dual link kábelen átküldi a teljeset. Amúgy Display porton használom.
Mára teljesen megszokta a szemem, de kicsit lehangoló volt, hogy nem 100%-os előrelépésként tekintettem rá. Most már nem tűnnek fel ezek a "hibák", és ha egy TN panel után ültem volna át ez elé akkor biztos nagyobbat üt a képminőség, de 7 évnyi S-PVA bámulás után annyira nem esett le tőle az állam
Remélem a következő cserénél még 7 év múlva nagyobb lesz az állleesés
-
énvagyokAdam
tag
Rég óta vacilláltam mire cseréljem a DELL 2407WFP monitoromat, ezt a tesztet olvasva végül az U2713HM meggyőzött. Sajnos nem tudtam megnézni a képminőséget vásárlás előtt, hát eléggé gyalázatos a régi S-PVA paneles monitorhoz képest. Mint ha 1-2 dologban visszafejlődött volna. Vásárláskor mondták hogy a feketék nem annyira mélyek mint az S-PVA esetében, igazából az egyetlen dolog ami nem tűnik fel, viszont, a betekintési szög nem 178fokos, az biztos. Szemből nézve ha kicsit mocorgok a székben, már torzul a kontraszt a sarkoknál, ha pedig nem előtte ülök akkor no comment. Ez a félig tükröződő bevonat is kb úgy hiányzott mint egy púp a hátamra, sötétíthetek be azóta hogy megvettem. A színek úgy-ahogy rendben vannak, igaz elvártam volna egy kis fejlődést 2007 óta... Összességében nem lett a monitor életem szerelme.
Minden IPS panel ennyire vacak, vagy csak ez a típus nem lett az igazi? Ha nem mondanák hogy IPS én gond nélkül rávágnám hogy TN paneles
Vagy csak kifogtam volna egy hibás darabot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest