Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• énvagyokAdam

tag

válasz KicsiUbul #216 üzenetére

Hali!

Sima DVI-n 1080p a max felbontás (vagyis 1920×1200@60Hz), de dual link kábelen átküldi a teljeset. Amúgy Display porton használom.

Mára teljesen megszokta a szemem, de kicsit lehangoló volt, hogy nem 100%-os előrelépésként tekintettem rá. Most már nem tűnnek fel ezek a "hibák", és ha egy TN panel után ültem volna át ez elé akkor biztos nagyobbat üt a képminőség, de 7 évnyi S-PVA bámulás után annyira nem esett le tőle az állam :)

Remélem a következő cserénél még 7 év múlva nagyobb lesz az állleesés :D

• énvagyokAdam

tag

Rég óta vacilláltam mire cseréljem a DELL 2407WFP monitoromat, ezt a tesztet olvasva végül az U2713HM meggyőzött. Sajnos nem tudtam megnézni a képminőséget vásárlás előtt, hát eléggé gyalázatos a régi S-PVA paneles monitorhoz képest. Mint ha 1-2 dologban visszafejlődött volna. Vásárláskor mondták hogy a feketék nem annyira mélyek mint az S-PVA esetében, igazából az egyetlen dolog ami nem tűnik fel, viszont, a betekintési szög nem 178fokos, az biztos. Szemből nézve ha kicsit mocorgok a székben, már torzul a kontraszt a sarkoknál, ha pedig nem előtte ülök akkor no comment. Ez a félig tükröződő bevonat is kb úgy hiányzott mint egy púp a hátamra, sötétíthetek be azóta hogy megvettem. A színek úgy-ahogy rendben vannak, igaz elvártam volna egy kis fejlődést 2007 óta... Összességében nem lett a monitor életem szerelme.

Minden IPS panel ennyire vacak, vagy csak ez a típus nem lett az igazi? Ha nem mondanák hogy IPS én gond nélkül rávágnám hogy TN paneles :D Vagy csak kifogtam volna egy hibás darabot? :F

Új hozzászólás Aktív témák