- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enclave
aktív tag
válasz
GeryFlash #77 üzenetére
A hdmi-ről valahol azt olvastam,h. licencdíj köteles, így a gyártónak fizetnie kell külön a szabványt kidolgozó szervezetnek minden egyes telepített csatlakozó után, dvi-nél ilyesmiről nem tudok... (ha jól értesültem)
Illetve a régebbi hdmi (standard?) max felbontása 1920x1080 ami szintén kevesebb mint a legújabb (high speed) szabvány, kérdéses ezek mennyire elterjedtek és egy sima áruházi kábel működik-e mind két szabvánnyal, vagy külön kell kábelt venni az újabbhoz.
Ha csatlakozó vitáról van szó, én displayport párti vagyok, annak elvileg nem változott sem a tű sem a kábel felépítése, így elvileg ha a 2 eszköz támogatja az 1.2-es szabványt, akkor 4k-s kijelzőt is meg tud hajtani és 1-2 éves vga-kon már illene lennie... (és nincs licencdíja)
-
Enclave
aktív tag
válasz
GeryFlash #68 üzenetére
Tudtommal a d-sub max támogatott felbontása 2048x1536 ami kevesebb (szélességben) mint 2560x1440 így valszeg nem tudná egy ilyen kábel kihajtani a monitort...
Ezért is kell dual-dvi (nem minden videókártyán van vagy csak az egyik dvi ilyen) és nem "sima" dvi ilyen felbontás meghajtásához...Ha tévednék, javítsatok ki.
(mint annó a nagy hdd-k berobbanásakor: a régi p1 és p2 alaplapok nem tudták a 80(?)-120(?) GB-nél nagyobb hdd-ket kezelni csak egy bios frissítés után de itt az sem segítene)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged