- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
El Kebir #367 üzenetére
Igazad lehet. Akkor csak a szemem állhatott rá erre az akadozásra, mert az előző tn filmes 75 hz-es monitoron ezt nem láttam. (Persze nem is kerestem)
Azt egyébként most az egyik családtagom kapta meg. Amikor beüzemeltem neki, akkor az nvidia displayben 60 hz volt beállítva és én feltettem 75-re. Érdekes, hogy amíg nekem volt addig én sohasem állítgattam ezt az értéket, szóval az is lehet, hogy az előző monitoromat szintén 60hz-en használtam és nem vettem észre semmi ilyesmit. Abban pedig még inkább biztos vagyok, hogy a játékokat szinte mindig 60 hz-en vittem.
Egyébként múltkor is bementem az egyik Sony TV-és boltba és ahogy néztem a képüket láttam, hogy néha megakadnak azok is.
Ha már itt tartunk az mitől lehet, hogy ha a GTAIV-ben felteszem 72-re kapásból kiírja a hibaüzenetet, hogy csak a 60 a támogatott?
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Pár napja boldog tulaja vagyok a monitornak. Csupán egyetlen problémám van vele. Hiába tettem fel a 72 hz drivert, nem látszik a különbség. A filmek oldalirányú mozgásoknál még mindig akadnak. Pedig a monitor beállításainál is látszik, hogy 72 hz-en van. Meg az is furcsa, hogy amikor nézegettem a 60 és 72 közti differenciát néha nem akarta elfogadni a 72-őt és kiírt a monitor egy hibaüzenetet, hogy ő csak a 60-at támogatja. A videokártyám egy 9800 gtx+ 512-es. Lehet, hogy az 512 kevés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest