- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
A videó csak nekem nem megy?
Egyébként a tesztet köszönjük, az oldaladat pedig alig várom! -
rolkaDb
aktív tag
Jó kis kütyü! Köszönöm a cikket!
-
antikomcsi
veterán
Én kicsit átlagos felhasználó szinten szólok most hozzá, nem pedig, mint valami android guru.
Még nincs fél éve, hogy hozzájutottam az első androidos készülékemhez. Mivel szó szerint 0 Forintért megkaphattam a szolgáltatómtól, és még ingyen ki is küldték.
Ilyen körülmények között gondoltam megér egy próbát. És kellemesen csalódtam az androidos rendszerben. A specifikációk alapján a leggyengébb HTC Wildfire-t kaptam, mindössze 320x240-es felbontású kijelzővel. Egyszerű felhasználóként semmi gond nincs ezzel sem, bár sokan szidják, hogy ez borzasztó kevés, de normális távolságból nézve, tehát 1 centinél messzebbről szép, homogén képe van, én egyáltalán nem látom pixelesnek.
Ez csak úgy jön a témához, hogy szerintem hiába a nagyobb kijelző a tesztelt példánynál, sokaknak teljesen jó lehet a hozzá tartozó felbontás, és csak az igazán extrém felhasználókat zavarhatja.
A rendszerről pedig annyit tudok mondani, hogy mikor megvettem 2.1-es volt a készüléken, bár akkor még nem tudtam, hogy ezt hova kell sorolni. Viszont a menüben volt egy rendszer frissítési pont, bekapcsoltam hát a wifit, és rányomtam. Így rögtön 2.2-es android köszönt vissza. Ami még egy ilyen alap szintű hardveren is remekül fut. Nem látom, hogy akadna, vagy ilyesmi, szóval teljesen jól használható. És rengeteg alkalmazás telepíthető, hogy őszinte legyek nem is gondoltam volna, hogy ennyire sokféle.
Nem tudom ki, mire használná, de én úgy gondolom, hogy a szoftver, és a hardver ez esetben igencsak rendben van.
-
JanFe
aktív tag
Tetszik a kutyu, koszi a tesztet.
-
rep3at
őstag
Alapvetően tetszik a készülék, nekem is hasonló felbontású 7"-os gépem van, meg vagyok vele elégedve.
-
Saccco
nagyúr
"Motorola Zoom és a többiek" - Nem Xoom?
800*480
- Ilyet a kínai szupertabletek csinálnak android 1.7(!) mellett...
A Quadrantban "csak" 415 pont 3D-re... Ezt kicsit karcsúnak érzem, főleg ekkora felbontás mellett. (Xoom ~700, 2X ~1350)
szerk:
Kihagyott ziccer, szerintem kicsit elbaltázták. -
Daffchy
őstag
-
SzaboZE
addikt
Sajnos a streak 5 is enyhén túlárazott, gyanítom itt sem lesz másként
-
Nagyon jó lett az írás,de maga a tablet nekem nem tetszik,de persze ettöl még nagyon jó készülék,de én inkább az Ipad 2-be vagyok szerelmes
-
hudyfiu
senior tag
Játékot a Tegra miatt nem indulnak el sztem.
Csinálgatják a portolásokat ami szebb is ezzel a chippel de az átlag játékokból nem sok fut rajta állítólag. -
Nagyon jó írás és nagyon jó cucc. Mindig szerettem a Dell termékeket.
-
TTomax
félisten
A felbontás,és a telefon hiánya bántó...még mindig galaxy tab a favorit a 7" kategóriában,köszi a tesztet...
-
Tigerclaw
nagyúr
A hátlapja elég ronda, a T-mobilos feliratról nem is beszélve. Szólni kellene a mobilszolgáltatóknak, hogy egyszerűen ízléstelen és undorító, ha a telefont és most már a tabletet is egyfajta reklámhordozónak tekintik. Annak örüljenek, hogy őket választottad, de ne csúfítsák el a gyártónál szakemberek által megtervezett készülékeket saját logókkal, saját színekkel (már bocsánat a többségnek ha telefonról van szó nem jön be se a rózsaszín-ciklámen, se a piros, se a babakék)
Persze lehet, hogy a fénykép nem színhelyes, meg az én monitorom se az, de nem tetszik ez a szürke. (azért kíváncsi lennék, hogy mennyivel drágítaná meg a gyártást egy szálcsiszolt fém borítás, mert szvsz azt a plusz 1-2 ezer forintot készülékenként a vásárlók bevállalnák inkább) Előre meg persze megy az ujjlenyomat-mágnes lakk fekete.
Biztos, hogy csak optikai csalódás, de mintha ezek a kisebb tabletek vastagabbak lennének a nagyobb társaikhoz képest. (talán csak arányában vastagabbak, vagy az élek rossz design-ja miatt tűnik annak.) Az a nagy ívű lekerekítés lehet a bűnös.
-
Tim82
félisten
Adódik a kérdés: BT fülessel sem alkalmas telefonálásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- 2TB Seagate Barracuda ST200DM008 100/100 MEGKÍMÉLT!
- Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest