Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
Kicsit másképp élem meg ezen gépeket, mint a cikk írója. Sajnos nekem céges használatra kell felélesztenem egy olyan környezetben tucatnyi darabot, ahol bizonyos kompatibilitási gondok akadnak:
Céges inkompetencia:
1. Arra nem veszi a fáradságot a beszerző, hogy kör-emailt írjon, hogy milyen csatlakozókra van szükség.DELL tervezési anomáliák:
1. PS2-es csatlakozók - ugye ez csak vicc????
2. Ugyan van HDMI-s változata, de nekem dupla DP csatlakozósok jutottak, ezért plusz költség a kábel és a konverter (vagy konverteres kábel)
3. Dög nehéz. Az otthoni csúcs vasam kb. ugyanilyen nehéz, pedig ez csak egy vizes fűben hangyapisi tudással van felpucsítva
4. Kártyaolvasó: csak adapterrel megy be a mikrosd kártya.
5. wifi: céges irodába minek?
6. DVD-olvasó? Khmmm, üdv 2005-ben!
7. COM port: még nem szedtem szét, de ha már PS2-es csatik vannak rajta, joggal várhatnék egy szabványos COM csatlakozót is.
8. bűn rondaEzer éves HDMI és D-SUB csatlakozós monitoraink vannak. Szép lesz ez így a DP-vel.
Szóval ennyike.
Bocsánat, hogy ennyi idő távlatából írok, de csak most jött velem szembe ez a katyvasz. Már csak azt kell megtudnom a jósnőmtől, hogy mi rosszat tettem, hogy ezzel büntet a sors. -
pandras83
őstag
Le a kalappal az upgrade és a írás miatt is!
-
XuChi
addikt
Hol lehet ez a gépet ilyen formában beszerezni ?
-
pandras83
őstag
olvasnék még ilyeneket, nagyon érdekes volt! respect!
-
szabonagyur
félisten
-
-
Dönc
tag
Jó lett az írásod, csípem az ilyen brand gép mókolós dolgokat.
-
Obi-1
őstag
Amióta még a Skálában megjöttek a full gyári HP gépek, meg a Compaq Proliant ML350 szerver, azóta odavagyok a nagy brand-ek gépeiért.
De a hardver inkompatibilitások mindig visszatartottak attól, hogy használt brand gépet vegyek. Meg is öregedtem, már a tinédzsere gyerekeimnnek rakok össze gépet, magamnak csak egy dolgozós HP Probookom van.
Rákerestem az Ebayen, ilyen jó áron nehéz hozzájutni, gratulálok a jó vételhez! -
Ennyiért egy raklappal vennék
-
Akula
őstag
Jó kis írás egy tényleg szuper jó cuccról!
-
Janika(1982)
senior tag
Szuper jó cikk lett,gratula a géphez!
-
bteebi
veterán
Más ennyiért processzort (se) vesz. Ennyiért ajándék. Gratula hozzá!
-
waverider
senior tag
köszi a cikket, jó gondolat- és gépbuhera- ébresztő
-
Köszi a cikket, érdekes volt!
A DELL már leszokott a T5810-nél még használt egyedi venti csatlakozókról?
Én anno ezért mentem a falnak, mikor hűtést próbáltam cserélni... -
gekkoXT
senior tag
Jó cikk! Jó projekt!
-
Neurotoxin
őstag
Nálunk a cégnél egy Vostro 3670-es van, nagyon szeretem, nagyon egyszerű bővíteni/szerelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Jutányos áron megvehető és fejleszthető, sokmagos procival és rengeteg, relatíve olcsó sokcsatornás RAM-mal.
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest