- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ventilátora válogatja. Van, amelyik lemegy 4-500-ra is, például az S-Flex-ek (én 800-asokat használtam fix 5 volton), vagy a Silent Wings 3-ak. Amennyire kell, annyira nálam átmozgatják alacsony fordulaton is a levegőt a ventilátorok.
Nekem mondjuk a csendes gép az egyik vesszőparipám - passzív táp, SSD, alacsony fordulatú ventik, meg egy 1060 Strix, és azt a VGA-t a hangja miatt nem is szeretem.
-
-
törölt tag
"A NAS-sal a legnagyobb gond, hogy nem mindenki tudja eltenni máshova: gyk lakás."
Nem gondoltam volna, de a tévészekrényből például már nem hallom ki a hangját (DS718+, 2x2 TB WD Red). Még egy kis szünetmentes is elfér mellette, és hátrafelé szellőzni is tud. A hang miatt én is falat akartam bontani, kábelcsatornázni és másik helyiségbe átrakni, de úgy néz ki, hosszú távon is marad, ahol van.
Sokkal könnyebb lehet elsuvasztani egy NAS-t mint gondoltam, egy korszerűbbhöz biztos nem kell külön pince/padlás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest