- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
yericho800
aktív tag
válasz
donald_boy #10 üzenetére
R6 méretben tud többet,az biztos.meg kiegészítő hej meg venti talán több megy bele. def c- t.g. jó kis ház. Volt olyanom.
-
hajbel
addikt
válasz
donald_boy #10 üzenetére
Szerintem arra tökéletes a Define C vagy a Meshify C.
(#14) Vesa: +1. Mondjuk én már megszoktam, hogy reflexből egyik ujjammal kitapogatom az usb bemélyedését.
-
arn
félisten
válasz
donald_boy #10 üzenetére
nekem is a define c a szimpi - egyszeruen jobban passzol a mai atlagos igenyekhez. egy dolog hianyzik nekem belole, hogy 14es ventit hatul nem hagytak meg. lenyegesen nem kisebb a haz, igy felesleges aldozat volt.
gyk egy modern haznal eljutunk oda, hogy a lapon, kartyakon es hutesen kivul nincs is mas benne. nem kellenek helyek a driveoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HP 635 laptop eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest