- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidsone
addikt
nem volt még szerencsém a doa sorozathoz, de ezt bepróbálom...
-
A.tessz
senior tag
Kritikán aluli lett a játék, grafikában és játékélményben is!
-
TBT
addikt
Várom a PC-s verziót. Sajna, hogy épp a tervezett megjelenése előtt 1-2 nappal közölték a játék csúszását Steam-en (február 17).
Első dolgom lesz a sztorit végigjátszani (a karakterek és egyéb öltözékek feloldásához). Utána pedig Kasumi-nak megszerezzük a szexi Catsuitját és aztán csak vele fogok verekedni.
-
nonsen5e
veterán
Próbaverzió lesz PC-n is? A videók meg irka után kedvet kaptam kis csapkodáshoz, de próba nélkül semmiképpen sem semmit. Régebben is volt egy rövid időszakom amikor autós csodákkal volt kedvem szórakozni, akkor szerencsére ismerőstől tudtam kérni PS-re valami random kocsikázóst, de 2 óra alatt ráuntam az egészre és azóta sem.
-
Rigormortiis
veterán
Megvolt 360-ra és Vitára is, úgyhogy ezt is megvettem, mert a Tekken 7ig nem lesz más verekedős anyag, amit szeretek. Az viszont érdekes, hogy a digitális változat bagyon el van dugva, a keresőbe írva csak a core változatot hozza fel, és csak az ehhez tartozó dlck között találtam meg a teljes változatot (van egy 30 ezres pakk is, fogalmam nincs, h az mit tud).
Meg az is fura, hogy alig találni ranked meccset, és lobbiból sincs sok. Ahhoz képest, hogy együtt kezeli a core és a ps3 változatokkal, ez nagyon kevés.
-
Televan74
nagyúr
Lehet beszerzem PC -re,ha megveszem a XboxOne kontrollert.
(#1) james001 A hibák jelzésére jobb a PM.
-
james001
veterán
Én szeretem a DOA játékokat de ez a sokszoros kiadás már az 5-ik részből vicces kissé
De azért majd ha lesz PS4-em beszerzem a játékot
Amúgy a pozitívumoknál kétszer szerepel a "A sztorimód szórakoztató a maga ponyva stílusában" mondat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest