Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
válasz
antikomcsi #39 üzenetére
Félreértesz. Nem húzom fel magam. Csak nem gondolom azt, hogy az abszolút igazság az én oldalamon áll. Főleg, hogy ketten is rámcáfoltatok. Ezek után elképzelhetőnek tartom, hogy nincs igazam.
Ennyi.
Komolyan.
Az egész nem ér meg egy parttalan vitát...
A Kingmax-szal pedig tökéletesen egyetértek. Nálam 4x2GB 1600-as megy 1440Mhz-en, dualban, 1.75V, 6-6-6-18-1T -- vel.
(Hozzáteszem, hogy az első két modul FLGE85F-B8MF7, a második kettő, amit két hónap múlva vettem, FLGE85F-B8EE7. És mégis.)
Béke -
rovtiv
tag
antikomcsi
Jester01Uraim!
Elképzelhető, hogy én (mi) tévedtem (tévedtünk). Ezt nehéz eldönteni, talán nem is lehet. Valószínűleg egyoldalúan tájékozódtam. Éppen ezért, elnézést kérek az esetlegesen fals infóért. -
rovtiv
tag
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
Gratulálok!
Mielőtt belecsaptam volna az AMD-s DDR-3 konfigba,, olvasgattam, többek közt itt a Prohardveres fórumokon, innen az információ. És persze utána is olvasgattam.
Lehet, hogy tévedek. Lehet, hogy azok is, akiknek gondjaik adódtak a Geil-ekkel. De akkor nagyon sokan vannak. Személyes tapasztalataim nincsenek, de ha volnának, egyediek is lehetnének. Statisztikai alapon úgy gondolom, túl sok a véletlen... -
rovtiv
tag
Azért az elég durva, hogy valszeg ugyanazokkal a chipekkel készült modulokat kapja a vásárló, mindhárom esetben. Bár az áruk nagyjából hasonló, de a Geil esetében valahogy a felcímkézésnél mégis feltüntettem volna a hasonlóságot. A Phenomokkal kapcsolatban pedig annyit, hogy hírhedetten rühellik a Geil ramokat. (Mielőtt bárki megkövezne, nem állítom, hogy a Geil-ek vagy a Phenomok szarok. Azt viszont állítom, hogy általában nem szeretik egymást.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged