Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
volt pár DOA (dead on arrival) darab. menni mentek általában, csak memteszt hibásak voltak (debug szempontból ez kellemeltenebb)
nálam egy DBTs 2x2es pár megy egy korábbi 2x2 modullal, 25% tuningon, 1.92őn (jobb a békesség négy 2gigás mempárral), stabilan. úgy, hogy árban valahol félúton helyezkedtek el a kingmax és "tuning"ramok között. a teljesítményük szerintem magáért beszél
más: tesztért köszönet.
LackoMester: szép meg jó a Dominator, csak amikor én az első kitemet vettem, akkor az 1066cl5 2x1es Dominator drágább volt (42k), mint a 2x2es 1066cl5 Reaper (41k) és másfél annyiba került, mint a 800cl5ös 2x2es BD (27k). tuning rekordokat döntögetni akkoriban jó volt (memória is akadályozhatott az FSB miatt), de egyébként pofátlanul drága volt a gyakorlati életben nehezen kiaknázható előnyért
-
Sirpi
senior tag
Mindhárom típus dobozán megtalálható a DBT matrica, ami a modulok előtesztelt állapotára utal. A DBT, azaz Die-hard, Burn-in technológia gyakorlatilag egy stressztesztelő eljárást takar, amelynek során a modulokat 24 órán keresztül 100 °C-os hőmérsékleten és megemelt feszültségen üzemeltetik. Amelyik modul túléli a tesztet, az megkapja a DBT matricát, tehát biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi és megbízható memóriakitet tartunk a kezünkben.
Hát nem tudom, nekem nem nagyon lenne bizodalmam egy ilyen cucchoz, aminek ennyi mindent ki kellett bírnia már a boltba kerülés előtt. Mi van, ha pont emiatt döglik be néhány nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- DDR4 RAM modulok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged