- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, alapvetően először is értettem, hogy ez így értelmes és jó tesztmódszer, csak szerintem mindig ott motoszkálna bennem, hogy nem károsodott-e a cucc egy ilyen agresszív teszttől. Szóval valahogy a "zsírúj" feelinget veszi el ez a teszt. Bár a grafikon tényleg magáért beszél, köszi, hogy linkelted.
-
Mindhárom típus dobozán megtalálható a DBT matrica, ami a modulok előtesztelt állapotára utal. A DBT, azaz Die-hard, Burn-in technológia gyakorlatilag egy stressztesztelő eljárást takar, amelynek során a modulokat 24 órán keresztül 100 °C-os hőmérsékleten és megemelt feszültségen üzemeltetik. Amelyik modul túléli a tesztet, az megkapja a DBT matricát, tehát biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi és megbízható memóriakitet tartunk a kezünkben.
Hát nem tudom, nekem nem nagyon lenne bizodalmam egy ilyen cucchoz, aminek ennyi mindent ki kellett bírnia már a boltba kerülés előtt. Mi van, ha pont emiatt döglik be néhány nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- INGYEN FOX - GIGABYTE B650 AORUS ELITE AX V2 ÚJSZERŰ - GARIS
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest