- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Igen, alapvetően először is értettem, hogy ez így értelmes és jó tesztmódszer, csak szerintem mindig ott motoszkálna bennem, hogy nem károsodott-e a cucc egy ilyen agresszív teszttől. Szóval valahogy a "zsírúj" feelinget veszi el ez a teszt. Bár a grafikon tényleg magáért beszél, köszi, hogy linkelted.
-
Sirpi
senior tag
Mindhárom típus dobozán megtalálható a DBT matrica, ami a modulok előtesztelt állapotára utal. A DBT, azaz Die-hard, Burn-in technológia gyakorlatilag egy stressztesztelő eljárást takar, amelynek során a modulokat 24 órán keresztül 100 °C-os hőmérsékleten és megemelt feszültségen üzemeltetik. Amelyik modul túléli a tesztet, az megkapja a DBT matricát, tehát biztosak lehetünk benne, hogy egy minőségi és megbízható memóriakitet tartunk a kezünkben.
Hát nem tudom, nekem nem nagyon lenne bizodalmam egy ilyen cucchoz, aminek ennyi mindent ki kellett bírnia már a boltba kerülés előtt. Mi van, ha pont emiatt döglik be néhány nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock B760M PRO RS
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged