Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joshua7
veterán
Maga a BIOS flash megoldható Win alól?
Most próbáltam Win7 x64 alatt a Winflash progival. Lementettem a kari saját BIOS-át Gpu-z-vel, aztán kitoltam az órajeleket a progidban, mást nem változtattam, majd Winflash alatt akartam flash-elni, de nem engedi - cannot erase rom. Aztán próbáltam ezt a HD7870 BIOS-t is, itt meg subsystem ids mismatch.
A kari egy HD7850 Dual-X. -
syler123
veterán
Köszi!
Majd próbálkozom. Pont ezért kérdeztem azt a boot cd-t, ami visszaírja a bios-t, mert nem akarok szívrohamot kapni, ha nem bootol be a gép
A teszteket ti a Sapphire Trixx 4.6 -al végeztétek? Mármint a progival beállítom az órajelet és a feszültséget. Milyen stressz tesztet engedjek rá, ami tuti hibát dob, ha nem stabil?
Amint kitapasztaltam a bios-t akarom módosítani, mert úgy 2d beállítások is megmaradnak -
Gróf...
aktív tag
Lement az ati smbus dump. Továbbra is 24, 25 fokosnak látja.
A feszültség érték az AB monitorán annyi amennyinek beállítom, a kombustor és az aida az 1.237-et 1.104-nek látja, a GPU-Z és a hwinfoban folyamatosan változik fel le 1.150-90 között. DE!!! a ventilátorokon hallani, ha kombustor alatt feljebb, vagy lejjebb veszem a feszt. Azt hiszem ennél döntőbb bizonyíték nem kell.Az általatok hegesztett értéket 1.106.-ot 1.023-4-5 nek mutatja a gpu-z és a hw.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest