- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Hát ez gyanúsan gyors volt. Utána kiírta hogy restart. Eredeti Bios neve Tahiti.rom, az új neve Tahiti_mod.rom. Kilistáztam és ez van benne, Tahiti.rom, akkor nem írta bele vagy csak a név maradt a régi? A feszültség jónak tűnik, én csak azt módosítottam, mert irdatlanul magasat kap játék alatt.
-
Sanyi19
őstag
Na ezt nem tudom, mert nekem nem írta be. CMD-be én ezt a két parancsot szoktam használni:
atiflash -s 0 eredetibios.bin -lementés
atiflash -f -p 0 ujbios.rom -új bios beírásaa beírásnál türelmesen kell várni, mikor kiírta, hogy indítsd újra akkor újraindítod szépen és kész is.
-
Sanyi19
őstag
A legjobb külön program alól flashelni valamilyen dos alól. Nálam működik rendesen windows 7 x64 alól is, ha windows alól frissíted a bios-t az csak azért rossz, mert ha elrontod, elképzelhető, hogy nem fog elindulni a windows, catalyst után nem lesz kép. A logout bejegyzésemben flashelek egy 6570-et 6670-re ott a lényeg le van írva.
Ha mégis windows alól akarod, akkor a legjobb ha úgy indítod a programot, hogy kicsomagolod egy mappába és abban indítasz egy cmd-t. Total Commander erre nagyon jó mert alulra, ha beírod, hogy cmd már ott is vagy ahol kell.
-
dark_hmz
tag
Én magamnak barkácsoltam boot cd-t, ultraiso-val. Csináltam egy új boot cd-t, ott megadtam neki a boot fájlt amihez már hozzáadtam a szükséges dolgokat, majd kiírtam. Innen le tudod tölteni a boot fájlt amit én használtam, a romot cseréld le a tiedre, meg az autoexecben írd át a nevét ha kell.
Igen, trixx jó lesz, csak a force constant voltage-ről ne feledkezz meg, gondolom a vtx-nél is csak úgy megy a feszültségállítás. Teszteld alaposan, lehetőleg minél több játékkal, benchmarkkal.
-
dark_hmz
tag
Szia!
Teszteld le, hogy a te kártyádhoz milyen beállítások kellenek és azt használd. Egyébként bootoláskor azt az órajelprofilt használja mint 3d-ben is, szóval mindenképp stabil tuningot állíts be! Épp ma olvastam az egyik külföldi fórumon, hogy valakinek sikerült egy Sapphire 7870 XT-re olyan BIOS-t varázsolni amivel be sem boot-ol a gépe. Még jó, hogy a Sapphire dual BIOS-os... Szóval ha okosan csinálod akkor 100% hogy nem lesz gond, volt már VTX Tahiti LE BIOS módosítva ezzel a progival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest