- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ez alkattól is függ. Két ismerősöm is megpróbált vért adni, alacsonyak, vékonyak (lány, 160 magas, 50 kiló, fiú 170 magas, kb szintén 50), a fiúnál fél úton megállt a folyás, a lány pedig menet közben elkezdett szédülni. Volt, aki elájult közben, volt, ki már akkor, mikor a tűt akarták szúrni. Én konkrétan elfordítom a fejem, és érdekes fejet vágok. Volt, aki megkérdezte, hogy fáj-e, mondtam nem, csak nem bírom nézni. Eddig emlékeim szerint 7 véradáson vagyok túl. Örültem, hogy tudtam segíteni, még úgy is, ha aránylag gyakori vércsoportom van. Másfelől pedig olyan frissítő érzés volt utána. Persze lehet csak placebo hatás...
-
Samus
addikt
Nekem A+ vércsoportom van. Gondolom a sürgős helyzetben a procedúra után infúziót kapsz, hogy ne legyen tartósan alacsony a vérnyomás (bár egészséges esetben ebből átmenetileg azt érzed, hogy szédülsz, és a szíved gyorsabban ver, hogy fenntartsa a normálishoz közei keringést.) Abban is biztos vagyok, hogy egy jó darabig nem engednek felkelni. Ilyenkor csak egy dolgot lehet tenni. Ásványvizet inni, sima ásványvizet, és pihenni.
Én csak sima véradásokra jártam, elég sűrű a vérem, igazából egyszer volt baj belőle, amikor két perc után felpattantam, hogy majd megyek vissza suliba (technikus csoport lévén épp gépeket raktunk össze egy másik teremnek), de ennek az lett a vége, hogy tíz percig feküdtem, és örültem, hogy nem ájultam el...egyéb esetben öt perc fekvés után pár percig még ültem, és mehettem a dolgomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- Vezetékes FEJhallgatók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Jövedelem
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő