- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem A+ vércsoportom van. Gondolom a sürgős helyzetben a procedúra után infúziót kapsz, hogy ne legyen tartósan alacsony a vérnyomás (bár egészséges esetben ebből átmenetileg azt érzed, hogy szédülsz, és a szíved gyorsabban ver, hogy fenntartsa a normálishoz közei keringést.) Abban is biztos vagyok, hogy egy jó darabig nem engednek felkelni. Ilyenkor csak egy dolgot lehet tenni. Ásványvizet inni, sima ásványvizet, és pihenni.
Én csak sima véradásokra jártam, elég sűrű a vérem, igazából egyszer volt baj belőle, amikor két perc után felpattantam, hogy majd megyek vissza suliba (technikus csoport lévén épp gépeket raktunk össze egy másik teremnek), de ennek az lett a vége, hogy tíz percig feküdtem, és örültem, hogy nem ájultam el...egyéb esetben öt perc fekvés után pár percig még ültem, és mehettem a dolgomra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest