Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Ez alkattól is függ. Két ismerősöm is megpróbált vért adni, alacsonyak, vékonyak (lány, 160 magas, 50 kiló, fiú 170 magas, kb szintén 50), a fiúnál fél úton megállt a folyás, a lány pedig menet közben elkezdett szédülni. Volt, aki elájult közben, volt, ki már akkor, mikor a tűt akarták szúrni. Én konkrétan elfordítom a fejem, és érdekes fejet vágok. Volt, aki megkérdezte, hogy fáj-e, mondtam nem, csak nem bírom nézni. Eddig emlékeim szerint 7 véradáson vagyok túl. Örültem, hogy tudtam segíteni, még úgy is, ha aránylag gyakori vércsoportom van. Másfelől pedig olyan frissítő érzés volt utána. Persze lehet csak placebo hatás...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest