- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Nos, már menetkész voltam (kajáltam és ittam), amikor csörgött a teló - találtak embert, ezért hála a jó égnek a sűrgősségi faktor jóval alacsonyabbá vált. De a vér attól még kell, úgyhogy megyek - de azt mondták rögtön már nem szükséges, szóval csak holnap.
Köszönöm mindenkinek a sok infót. -
danih
veterán
válasz
Vakegérke #18 üzenetére
Igen, de csak a 0-. Azok meg ritkák, mint a fehér holló.
Tehát csak 0- és A- vér a jó, most nézem a teljes mínuszos populáció olyan 20% (de ebben minden más csoport is benne van), ráadásul ha elvesszük a sok betegséget (pl. diabétesz) ami kizáró tényező, már lehet látni, miért is olyan kevés a kompatibilis ember...Ja, te az AB+ csoportoddal lehet, hogy ritka vagy, viszont mindenkitől kaphatsz vért
-
danih
veterán
Vércsoport A-
kb. fél napra használhatatlanná válik
Egyébként ezért tettem fel a kérdést (sajna megvan rá az ok), hogy kb. mennyi időre.
Meg feltéve, hogy egyszer vesznek... De gondolom ennek megvannak a szigorú szabályai. -
danih
veterán
Köszönöm.
moha21: szerintem sokkal többet, mert nem sima véradás, hanem komoly vészhelyzet sajna...
Azért durva, hogy beírva a kérdésem a gugliba már harmadik helyen jön a bejegyzés (pedig nem használtam idézőjelet és a kulcsszavak is részben fedik egymást). -
danih
veterán
Please help.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest