- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Emericus Max #71 üzenetére
Ebben a hozzászólásban benne van minden.
-
8th
addikt
válasz
Emericus Max #227 üzenetére
Ellenem szabályos virtuális lincselési hadjárat indult a villanytrollok részéről amiért leírtam itt egy korábbi villanyautós hír alatt, hogy dízellel járok (és fogok is + azóta jött mellé egy benzines is) és, hogy nem igazán érdekel mennyit szennyez. Öcsém, azt a parasztfelkelést ami abból kerekedett. Volt dolga csóró moderátoroknak.
-
szaszyka
senior tag
válasz
Emericus Max #103 üzenetére
Nagyon messzire megy ez az eszmefejtegetés, de a legkörnyezetkímélőbb az lenne, ha 8 helyett max 1 milliárd ember lenne a bolygón...
-
Felesbandi
senior tag
válasz
Ez a zoldek vagyunk az E autoval szerintem is parasztvakitas, ezen semmi nem fog mulni.
Abban se lennek biztos, hogy hosszu tavon jobban megerne egy E auto. Akinek meg most van penze pl. 15-20 millas elektromos autora, az gyanitom nem fog varni 10+ evet a lecserelesevel, hogy kijojjon a matek, hogy megerte.En szivesen vennek egy jo elektromos autot, de csak azert, mert csondes. Nem azert, mert ovja a kornyezetet. Nem szennyezek szandekosan, de nem fogok a kornyezet megovasa erdekeben tenni semmit, ami szembemegy a kenyelmi es anyagi erdekeimmel. Majd ha a celebek nem magangepekkel repulnek, az elektronikai cuccok javithatoak lesznek, nem pedig elavulasra tervezve es torvenyesen orrbaverheto lesz mindenki, aki a cigicsikket leburja a foldre, majd akkor talan elgondolkozok ezen.
Amugy ezt a Dacia-t biztos nem vennem meg. Ezen az aron inkabb vennek valami mast, ami nem elektromos. Nyilvan ez valahol szubjektiv is, akinek bejon ez a kocsi, hasznalja egeszseggel. Az en automnal biztos jobb ez (mi nem?
), de ez meg nem jelenti azt, hogy jo vetel lenne.
Bar ez a Dacia-k lenezese is egy vicces dolog. Atlag magyar ezt a kocsit nem tudna megvenni (legalabbis hitel nelkul), szoval aki ezzel jarkal az gyanithatoan az atlagnal jobban keres, megis lenezik, mert fapados marka. Bar nem dobbenek meg ezen, aki a nemetektol hozat be 15+ eves BMW-t meg VW-t, az gyanitom elobb ulne bele a "nem ciki" 15+ eves nemet kocsiba, mint a "ciki" zsir uj elektromos Dacia-ba. Es ismetlem, nekem szemely szerint egyik Dacia se jon be, ahogy ez se, ezert az arert inkabb vennek valami benzines autot, esetleg valami 2-3 eves hasznaltat, ami cserebe minosegibb, de ne tegyunk mar ugy, mintha a 15+ eves autonk jobb lenne ennel, mert nem jobb. Max ar/ertekben, de vezetesi elmenyben biztos nem.
Ez nem pont neked, meg kicsit OFF is:
Nemreg vettem meg az elso automat, egy 16 eves Suzuki SX4-et aranylag keves kilometerrel. A szerelo szerint nagyon jol kifogtam, mert motorikusan kb. patika allapotu. Kozben valamikor beultem a haverom jopar evvel fiatalabb, kb 5 eves (azt hiszem szinten SX4-es) Suzukiaba. Gyorsan realizaltam, hogy csak azert, mert mindketto megbizhatoan elvisz A-bol B-be, meg nem lesz egy lapon elmitheto a ketto. Az en kocsimban autopalyan kb. zenet alig lehet hallgatni, olyan hangos az auto beltere, haverom kocsija ehhez kepest nema kussban ment. Szoval az, hogy ez a Dacia esetleg nem jo vetel a legtobbunknek meg nem jelenti azt, hogy 10+ eves autokkal egy lapon emlitheto. -
Andreaspasco
tag
válasz
Így van.
Marad a wv Passat TD! -
peugeotmate
őstag
válasz
Emericus Max #92 üzenetére
Értem, tehát a legjobb belátásod és minden tudomásod ellenére árral szemben éled meg a mindennapjaid, annak ellenére hogy tudod hogy ez rossz neked. Jó szelet hozzá.
-
Metilalkohol
csendes újonc
válasz
Egyetértek.
Közben olvasom, visszatértek az első űrturisták....
Ahogyan írtad, teljesen igaz: "De én menjek kerékpárral dolgozni esőben, nem?"
-
peugeotmate
őstag
válasz
Az átlag amerikait a 'szex és nem york' vagy a 'született feleségek' alapján képzeled el?
Jó munkát, remélem a siri-nek diktálod majd a választ, szerintem ne gépelj, hülyeség.
-
tomcat78
őstag
válasz
Popcorn, sör bekészítve.... Hogy Te ezért mit fogsz kapni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 1 / 2
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Linux kezdőknek
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- További aktív témák...
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Phoenix GTX 1650 OC 4GB GDDR5 Videokártya
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged