Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IrodaSas
csendes tag
Veszélyes üzletek
Veszélyes üzlet - NEXTEL ASTORIA.
Bejelentkeztem erre a topicra, mert azt olvastam veszélyes üzletek a címe. http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=115500#115500Nem tudom lehetne-e találóbb fórum az élményemre, de az ASTORIA NEXTEL üzletben meg akartak verni június 23-n.
Egy telefonra kerestem rá interneten, amelyiket a NEXTEL hirdet.
Az üzletbe lépve említettem hogy miért jövök, milyen áron keresem a telefont. Hivatkozva a honlapra.
A halk szavú srác mondani kezdett volna valamit, de kollegája, a pufi aranyláncos, borotvált gömbhomlokú előbb közbelépéssel, hangosodó kioktatással "bémeg"-elni, végül olyan támadásba kezdett, amelynek megütlek, további verések, és takarodj ki az üzletből, mert most pofán csaplak! lett a vége.
...
Sok minden megfordult bennem akkor azzal kapcsolatban, mit engedhet meg ma Budapesten egy elvileg ügyfelekből, értékesítésből, szolgáltatásból és központi helyen magának üzletet fenntartó cég.Miután nem vártam meg teljesen, hogy a pitbull-lelkű eladó kereskedelmi gyakorlatából még milyen fogásokra lett volna képes, szó szerint elmenekültem a NEXTEL ből. Egy biztos, hogy a testi épségemért még soha nem aggódtam valaha is boltban tett tartózkodás során.
Ahogyan magamat, úgy azt a több tízezer (60) forintot amit a szülinapi ajándékra akartam költeni, tovább menekítettem és azon frusztráltam magam belül miért kell ilyen nyomorultan és megalázottan éreznem magamat ma 37 évesen Budapesten.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest