- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IrodaSas
csendes tag
Veszélyes üzletek
Veszélyes üzlet - NEXTEL ASTORIA.
Bejelentkeztem erre a topicra, mert azt olvastam veszélyes üzletek a címe. http://www.seria.hu/forum/viewtopic.php?p=115500#115500Nem tudom lehetne-e találóbb fórum az élményemre, de az ASTORIA NEXTEL üzletben meg akartak verni június 23-n.
Egy telefonra kerestem rá interneten, amelyiket a NEXTEL hirdet.
Az üzletbe lépve említettem hogy miért jövök, milyen áron keresem a telefont. Hivatkozva a honlapra.
A halk szavú srác mondani kezdett volna valamit, de kollegája, a pufi aranyláncos, borotvált gömbhomlokú előbb közbelépéssel, hangosodó kioktatással "bémeg"-elni, végül olyan támadásba kezdett, amelynek megütlek, további verések, és takarodj ki az üzletből, mert most pofán csaplak! lett a vége.
...
Sok minden megfordult bennem akkor azzal kapcsolatban, mit engedhet meg ma Budapesten egy elvileg ügyfelekből, értékesítésből, szolgáltatásból és központi helyen magának üzletet fenntartó cég.Miután nem vártam meg teljesen, hogy a pitbull-lelkű eladó kereskedelmi gyakorlatából még milyen fogásokra lett volna képes, szó szerint elmenekültem a NEXTEL ből. Egy biztos, hogy a testi épségemért még soha nem aggódtam valaha is boltban tett tartózkodás során.
Ahogyan magamat, úgy azt a több tízezer (60) forintot amit a szülinapi ajándékra akartam költeni, tovább menekítettem és azon frusztráltam magam belül miért kell ilyen nyomorultan és megalázottan éreznem magamat ma 37 évesen Budapesten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest