- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Megrögzött pc gamer voltam és pont ugyan így gondoltam én is, egészen kb három évvel ezelőttig. Aztán kipróbáltam a konzolozást.
Amúgy az igazság félúton van. Ha lenne rengeteg időm, szerintem szivesen baszogatnám a gépet én is, mert szeretem. Viszont így család meg meló mellett hatalmas kincs a szabadidő, optimalizálni kell a dolgokat.Az meg, hogy a generáció végén már gyenge a konzol... Mutass PC-n bármilyen játékot, ami szebb, mint a TLoU2, és azt mondom, ok. De meglepne, ha ez sikerülne. Mindezt úgy, hogy az előző generáció nem csak a végére volt gyenge, hanem eleve úgy indult.
De amúgy ennyi, abban teljesen egyetértek, hogy kinek mi. Kinek milyen körülményei, pénzügyi helyzete, baráti köre, ideje, érdeklődése, stb van, aztán mindenki vegye azt a kombinációt, ami neki a legmegfelelőbb. Nekem ez a pc+ps (pc mellett boxnak perpill nem sok értelmét látom), másnak más, és ez így szép és így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged