- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz KROK640 #119260 üzenetére
szerintem az 2003-ban volt.
emlékszem be akartam jutni VP-be busszal, de nem jártak a buszok, mert a hóátfúvás és az emelkedők miatt a kamionok a királyszentistváni dombnál elakadtak. néha kimentünk a buszmegállóba, egyszer aztán ott állt egy busz, mondta hogy délben indul és megpróbál eljutni Veszprémbe kerülőúton. Pétfürdőnél ment ki a 8-asra, alig volt az is járható az átfúvások miatt. Jött szemből egy furgon, amit elkapott az oldalszél, az amúgy is havas-jeges úton elment a tapadása, és konkrétan befújta az árokba.használt német bringákat lehet venni most 100-150 között felszerelve mindennel: KTM, Pegasus, Hercules, Kalkhoff ilyesmiket. de persze van drágábban is.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Egyszerűen szerelhető(mai viszonylatban), alkatrész is van hozzá még mindig. Ő gyakorlatilag villany/háztartásigép szerelő és simán nekiállt az automata váltóban cserélgetni alkatrészeket. (Prága váltós) Nem egyszer rendeltem neki csehetől mindenféle alkatrészt, nagyrészt az ottani teherautókkal kompatiblisakat az jó bele.
Ez az egyik, a másik meg egy sárga.
Azzal is gond van hogy készen volt több telephely felszerelve mindennel az Ikaruszokhoz és ugye az újak meg totál más szervízt igényelnek.
Veszprémben meg ugye nem kis botrány volt az átállás során.koby11h
Nem egy elakadásban volt részem, ilyenkor a tömeg kiszállt és tolta a buszt ha el akart jutni valahová. Volt annak is varázsa[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Az "új" buszok nem feltétlen "csak" gyengébbek, hanem mivel alacsonypadlósak, plusz a motor is sokszor speciális helyen van, hogy az alacsony padlós megoldás kialakítható legyen, ennek ez is az ára. Szerintem még így is jobb mint amikor 2-3 magas lépcsőt kellett megmászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- "PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest