- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gyuri27
félisten
Van aki ezt személyes átvétel után is eljátsza.
Hál istennek van rangom és elégedett vásárlóm is elég. Szóval ha vitára kerül a sor a ph-n. El nem adja senkinek, hogy bármit is hibásan postáztam.
Szájkaratézni meg szájkaratézhat. Max búcsút vesz a ph-tól.
Sokaknak kell postázni mert az ország másik végén lakik. Nyilván egy rang és elégedett mennyiségű vásárló után az előreutalás is müködik. Akkor nincs az, hogy nem veszi át. -
Gyuri27
félisten
-
-
Marci79
senior tag
Az még okés is, hogy egy kicsivel magasabb áron kiteszi. De, hogy alkudni nem lehet, vagy enged párszáz forintot az vicc.
Az eladóknál sok esetben nem tapasztaltam alkudási kézséget. Pl. kiteszi 15-ért. Mondok 10-et. Ő elhajt. Nem az, hogy pl. "figyi, adj 13 és felet", én erre "adok 13-at". Erre ő "oké, legyen". Jól járna ő is és én is. Nem.
(A példa 15 nem a legolcsóbb ára értendő, hanem egy középárra. Tök mindegy milyen cuccnál.) -
Írtam az illetőnek, mondja már meg a típusát, érdekelne hogy melyik ASRock kombinált lapon van 16x PCI-E.
Mondta, nincs rajta a lapon
Írtam, linkelve is, ott van az rányomtatva
Reakciót ki találja ki?
Levette a hirdetést -
Marci79
senior tag
-
Na az első sokkból magamhoz térve ismét átolvastam az aprót, van a gépben hűttőventillátor is, meg 2x2024 mega ram is, meg monitor 30.000-ért. Pont ennyit tudni a monitorról amennyit ide leírtam. Illetve még annyit hogy karvmentes, bármit is jelentsen.
Az áráról már nem is beszélek a gépnek
Akit érdekel, biztos megtalálja, igen ritka gyártó termékeiről van szó, a kereső biztos kiadja ha nem fagy ki tőle
Biztos örülne az illető néhány kérdésnek még, én kettő postnál megálltam, még pihentetnek, még ha nem is írtam semmi olyat, simán csak érdeklődtem. -
-
proci985
MODERÁTOR
az lehet, 8600gt == 9500gt (utóbbiból meg mintha még ref se lett volna), 8600gts == 8600OC == 9500OC.
8600ból is mintha lett volna mindenféle fura kiadás (pedig az első szériák még csak olcsók se voltak), 9500gt meg eleve az olcsó, refdizájn nélküli kategóriában indult.
és talán a 9500asokoknál a chippek mintha nem engedtek volna már el (ez a 8600asok átka volt).
256mega meg addig elég, ameddig az a kártya is, szóval több szerintem felesleges rá
209re pedig fészpalm a válasz. pénzt akar látni, de fogalmazni érthetően, azt nem tud. de azért xperia x1 van neki kettő is
-
djculture
félisten
Jó csak ha valaki szintén nem ért hozzá és megveszi tőle azt evvel szerintem kár éri.Főleg hogy az ár is brutális amiért hirdeti.De még ha az ártól eltekintünk mert ugye minden annyit ér amennyiért eltudja adni az ember.Akkor is ott van az a bizonyos hol ddr2 hol 3 as dolog.Meg hogy lassan 10 éve használom az aida16 32 everest stb progikat igy nehezen hiszem hogy overclockot irna a gyári overclockra.Eleve a kártya biosából kiolvasott értékeket veszi alapnak.Ez szerintem már rosszindulatú dolog ahogy itt irta valaki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged